2777
2789

نه خیلی ولی خب بی درد هم نیست 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم درد نداره نترس فقط مایعات اینا بخر بخور اگه هم درد داشته باشی کمرت اینا کم درذ میکنه من 11 هفته بودم برا من ک اصلا درد نداشت واسه تو هم امکان داره اصلا درد نداشته باشه ولی خونریزی زیاده بیمارستان بستری میشی؟؟؟؟ -اگه بستری میشی حتمااا چندتا لباس زیر شلواربردار با خودت 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چندتا دکتر رفتی ؟ معمولا پزشک های خبره تا ۸ الی ۱۰ هفته فرصت میدن و تو این سن بارداری اگه رشد متوقف ...

بله چند تا دکتر رفتم سونو ها جواباشون مثل همه برا اطمینان یه سونو واژینال نوشتن و دیگه تمام