2777
2789

دخترم سه سال و یکماهشه تقریبا از یک ماه و نیم پیش لکنت پیدا کرده امروز میخام ببرمش برای ارزیابی خیلی استرس دارم

کسی هست تجربه ی مشابهی داشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم ۸ ماهه دچار لکنت شده از ۳ سال و نیمی با همسرم

بحث میکردیم دعوای مارو دید اینجوری شد تا الان هم خوب نشده یه روز خوب یه روز نه ....منکه دیگه اعصابی برام نمونده جلو بقیه آب میشم نمی دونم چطور بچه ای ک از بس حرف میزد اینجوری شد 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

اکثر بچه هایی ک دیدم تو ۳ سالگی لکنت گرفتن

پسر خودم ۳ سالگی لکنت گرفت و بردمش گفتار درمانی خوب شد خداروشکر

ولی خواهرشوهرم پسرشو نبرد الان میره کلاس اول هنوز استرسی و عصبی میشه لکنت میگیره

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

بله من هر دوتا دخترم از دوو نیم سالگی لکنتسون شروع شد اوایل خیلیم سدید بود و بگم ک هیچ‌جوره با گفتار درمانشون همکاری نکردن من تمرین میکردم تو خونه زبون و شقیقه هاشونو ماساژ میدادم کاملا غذاهای سرد مث ماست و بستنیو حذف کردیم کیوی و موزم ممنوع شد همه کاملا شمرده و تیکه تیکه حرف میزدیم اصلا اخم یا ناراحتی یا نگرانی ب چهرمون نمیدادیم فقط لبخند هر دوتا هم حدود یکسال و نیم بعدس خوب شدن  یکی امسال اولیه یکی چهار و نیم سالع

بله من دخترم اینجوری بود چه عذابی کشیدیم ولی با بزرگ شدنش خیلی بهتر میشه از اول که صحبت میکرد مشکلی ...

نه مشکلی نداشت براش کارتونای انگلیسی میزاشتم حس میکنم بعد ازون اینطور شد

داداش من م داشت بردیم روانپزشک ی شربت داد خوب شد یادم نیس چی بود ولی حتمااا پیگیری کن میگن گاهی از ف ...

واقعا نمیشه دیگه چیکار کنیم میگن بازی و غذای گرم و ....دیگه چقدر رعایت پسر من از صدای زنگ خونه میترسه من دیگه چیکار کنم خسته شدم منم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
اول آرامشتو حفظ کن  خونه اروم باشه باهاش اروم صحبت کن استرس کلا از خونتون دور کنید،بعد خوراک هم ...

خونمون ارومه و هیچ دغدغه ای دخترم نداره ولی سدریجات زیاد میحوره خودمم متوجه شدم با خوردن گرمیجات بهتر میشه

بله من هر دوتا دخترم از دوو نیم سالگی لکنتسون شروع شد اوایل خیلیم سدید بود و بگم ک هیچ‌جوره با گفتار ...

خداروشکر برا پسر منم دعا کن خوب بشه دیگه خسته شدم

منم پسرم ۸ ماهه دچار لکنت شده از ۳ سال و نیمی با همسرم بحث میکردیم دعوای مارو دید اینجوری شد تا الا ...

دختر من هیچ اتفاقی براش نیافتاده نه ترسیده نه چیزی...

انشالله خوب میشه حتما ببرش یه مرکز گفتار درمانی برای ارزیابی