بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پسرم ۸ ماهه دچار لکنت شده از ۳ سال و نیمی با همسرم
بحث میکردیم دعوای مارو دید اینجوری شد تا الان هم خوب نشده یه روز خوب یه روز نه ....منکه دیگه اعصابی برام نمونده جلو بقیه آب میشم نمی دونم چطور بچه ای ک از بس حرف میزد اینجوری شد
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
داداش من م داشت بردیم روانپزشک ی شربت داد خوب شد یادم نیس چی بود ولی حتمااا پیگیری کن میگن گاهی از فقر شدید آهن یا چیزای دیگه هم میتونه باشه همه کار کن ک خوب بشه
بله من هر دوتا دخترم از دوو نیم سالگی لکنتسون شروع شد اوایل خیلیم سدید بود و بگم ک هیچجوره با گفتار درمانشون همکاری نکردن من تمرین میکردم تو خونه زبون و شقیقه هاشونو ماساژ میدادم کاملا غذاهای سرد مث ماست و بستنیو حذف کردیم کیوی و موزم ممنوع شد همه کاملا شمرده و تیکه تیکه حرف میزدیم اصلا اخم یا ناراحتی یا نگرانی ب چهرمون نمیدادیم فقط لبخند هر دوتا هم حدود یکسال و نیم بعدس خوب شدن یکی امسال اولیه یکی چهار و نیم سالع