2777
2789
عنوان

ست کردن جهیزیه

593 بازدید | 47 پست

چقد خرید جهیزیه سخته 😭

همش میترسم وسایلی ک میخرم سر اخر ک کنارهم قرار بگیرن ب هم نیان😭

شوهرم میگه اشپزخونه خوبه سفید نقره‌ای باشه اما من عااااشق صورتیم ب نظرتون خوب میشه کابینت سفید یخچال لوازم برقی لباسشویی و... نقره‌ای باشه

وسایل دیگه مث پاسماوریهامو سماورمو اینا همشو صورتی خریدم😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشپزخونه منم سفید نقره ای هست ی سری وسایلم قرمز خیلی هم خوبه علتش هم اینه من عاشق قرمز بودم نمی‌تونستم بگذرم ازش .‌عالی مبارکت باشه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
برقیاتو همرو سفید بگیر سفید و نقره ای زشت میشه

اخه چند روز پیش خریدم نقره‌ای😭

جارو برقیمم نقره‌ای برداشتم

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
جهیزیه کلا قشنگه هر رنگی باشه  به هم‌میاد

اره مامانمم میگن 🥺⁦🙏🏻⁩🌺

آشپزخونه منم سفید نقره ای هست ی سری وسایلم قرمز خیلی هم خوبه علتش هم اینه من عاشق قرمز بودم نمی‌تونس ...

اره منم دقیقا عاشق صورتیم نمیتونن بگذرم کلا روحیم شاد میشه

قشنگ بود سفید نقره‌ای؟

ممنون⁦🙏🏻⁩🌺

مبارک شما هم باشه😍

من کابینتام سفیده تمااام لوازم برقیام مشکی و سیلوره.خیلیم عالیه

پس قشنگ میشه کابینت سفید و یخچال لباسشویی لوازم برقی نقره‌ای؟

همین که ازدواج کردی خیلی خوبه عزیز . به این مسائل زیاد فکر نکن. 😔

چرا؟مگه شما نمیتونین ازدواج کنین؟

لوازم برقی سیلور کابینت های پایین سیلور، بالا کرم کمرنگ یا نسکافه ای یا شیری

عااااااااااااالی میشه

چون لوازم برقی مثل ساید و لباسشویی و ماشین ظرفشویی بزرگ هستن و قسمت پایین قرار میگیرن و با کابینت های همرنگ یکی میشن

کابینت بالای ساید هم سیلور باشه

(معمار هستم😉)

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
اره منم دقیقا عاشق صورتیم نمیتونن بگذرم کلا روحیم شاد میشه قشنگ بود سفید نقره‌ای؟ ممنون⁦🙏🏻⁩🌺 م ...

عالیه تازه من یخچالمم سفیده و لباسشویی ظرف شویی نقره  ای اما بازم زیباست 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم