2789
عنوان

دعا نویس

151 بازدید | 16 پست

کسی‌دعا نویس‌خبره سراغ داره؟

(کسایی ک اعتقاد نداری لطفا کامنت نزارید)

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

حتما دیشب شدیدا با شوشو بحث کردی😑😂😂

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه بدونم مشکل چیه دعانویس مریضی شفا نمیده

نه واس مریضی نیس،تاپیکامو ببینی میفهمی،اینقد افسردم ک حال توضیح دادن ندارم

شوهرمممم خیانتاش

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان
حتما دیشب شدیدا با شوشو بحث کردی😑😂😂

😔تاپیکای قبلمو ببین همش خیاااانت 

نه بحث یه شب دو شب نیس کار هفت سالمونه،دل هم نمیتونیم بکنیم از هم😔

نه واس مریضی نیس،تاپیکامو ببینی میفهمی،اینقد افسردم ک حال توضیح دادن ندارم شوهرمممم خیانتاش

ای بابا چقدر خیانت زیاد شده 

باید دل شوهرتو بدست بیاری باید انگیزه داشته باشی 

نقطه ضعف شوهرتو پیدا کن 

سعی کن بهش گیر ندی حرف گوش کن بشی 

و با ملایمت صحبت کنی خیانت نکنه

رابطه هم داره یا فقط چت میکنه؟

ای بابا چقدر خیانت زیاد شده  باید دل شوهرتو بدست بیاری باید انگیزه داشته باشی  نقطه ضعف ...

نمیدونم در چ حده،وای وقتی گردنش کبوده دستاش جای گازه مگ‌میشه رابطه نباشه

😔تاپیکای قبلمو ببین همش خیاااانت  نه بحث یه شب دو شب نیس کار هفت سالمونه،دل هم نمیتونیم بکنیم ...

باور کن جواب نمیگیری باااور کن خرج الکی میکنی

هیچی هیچی هیچی جز سیاست جواب نمیده البته اگر بخای با شوهرت ادامه بدی

نگو امتحانش کردم 

اینبارم امتحان کن بیشتر سیاست بخرج بده اصلا هرچی خیانت کرده بحثشو پیشش نکش

بش برس از هرلحاظ باور کن بهتر میشه

مثل ی آدم مریض یا روانی بشمارش

ماهایی ک شوهر خیانتکار داریم هیچوقت ب آرامش کامل نمیرسیم ولی میتونیم اداشو دربیاریم‌اونم بخاطر بچه هامون و آرامش خونه و تمومی بحث ودعواهای روزمره

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

اسی شبهای جمعه ۱۴ مرتبه دعای نادعلی کبیر رو به اسم همسرت بخون و صد تا صلوات بفرست .اگر خیانتی در کار باشه اون خانم رو ول میکنه میاد سمت تو.

اینو یه نفر ک همسرش با یه دختری خیلی گرم بوده انجام داده و نتیجه گرفته بود

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
باور کن جواب نمیگیری باااور کن خرج الکی میکنی هیچی هیچی هیچی جز سیاست جواب نمیده البته اگر بخای با ...

شمام شوهرت خیانت میکنه؟؟

اخه چطور بحثشو‌نکشم؟چطور وقتی دارم دق میکنم حرف نزنم واقعا حس‌میکنم قلبم‌مچاله میشه و میمیرم،چطورب سیاست داشته باشم

اسی شبهای جمعه ۱۴ مرتبه دعای نادعلی کبیر رو به اسم همسرت بخون و صد تا صلوات بفرست .اگر خیانتی در کار ...

یعنی خود جمعه یا پنجشبه ها شبش؟

عزیزم من یه دعانویسی میشناسم خیلی کارش درسته پولم زیاد نمیگیره از رو قران وکتاب هم دعامیده دعای شیطانی نمیده اگه برای خراب کردن زندگی بخوای دعانمیده اگه میخوای بیا پی وی شمارشو بدم بهت برامنم دعا کن 

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد
عزیزم من یه دعانویسی میشناسم خیلی کارش درسته پولم زیاد نمیگیره از رو قران وکتاب هم دعامیده دعای شیطا ...

اره بده