2777
2789
عنوان

چیکار کنیم؟

79 بازدید | 12 پست

ما داریم خونمون رو میسازیم و باید از طبقه چهارم و پنجم یکی رو انتخاب کنیم طبقه پنجم طبقه آخره آسانسور داره و هر طبقه دو واحده

حالا موندیم کدومو انتخاب کنیم چون اگه بریم چهارم ممکنه همسایه بالایی سر و صدا داشته باشه و اذیت بشیم و اگه بریم پنجم زمستونا سرد و تابستونا گرم میشه و میگن شاید نم هم بده 

حالا شما باشید با این شرایط کدوم طبقه رو انتخاب میکنین؟

"هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

4صد در صد ...ایزوگام نشت بده پیرتون در میاد تا پول جمع بشه چون اون مشکل رو فقط طبقه پنجیا دارن بقیه می گن سقف ما که نیست ، گرما سرماش ی طرف امنیت نداره دزد راحت میاد رو پشت بود 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

اگر خیلی به سرو صدا حساس هستید پنجم...وگرنه خونه های نوساز مخصوصا اسکلت بتنی تا حد زیادی عایق صوتی هستن..من هر دو بودم طبقه آخر ویو و نور بهتری داره و راه پله و پشت بام تقریبا در اختیارته..من صندلی و منقل کباب پز گزاشته بودم دائم پشت بام کباب و جوجه و بلال میپختیم....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
ما طبقه آخر ساختمونیم... خیلیم خونه تو سرما و گرما هیچ اذیت نشدیم تو این ده سال...تازه بالاسرمون کسی ...

بیش از حد سرد یا بیش از حد گرم نیست؟

نم نداده؟

4صد در صد ...ایزوگام نشت بده پیرتون در میاد تا پول جمع بشه چون اون مشکل رو فقط طبقه پنجیا دارن بقیه می گن سقف ما که نیست ، گرما سرماش ی طرف امنیت نداره دزد راحت میاد رو پشت بود و اینکه اسانسور ی موقعی در دست تعمیر قرار می گیره ی طبقه هم ی طبقه ست که کمتر باشه...نتم ضعیف شد ب زحمت ارسال کزدم این پستو

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
نه اصلا... پنجره هامونم دوجداره ست... زمستونا که سریع با بخاری گرم میشه... تابستونا هم با کولر زودی ...

اگه اینطور باشه که خیلییی خوبه

نه اصلا... پنجره هامونم دوجداره ست... زمستونا که سریع با بخاری گرم میشه... تابستونا هم با کولر زودی ...

ایزوگام دارین دیگه که نم نمیده؟