2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم

193 بازدید | 13 پست

دوستان دعا کنید بمیرم خیلی خسته شدم دیگه. پدرم هر روز منو کتک میزنه هر روز گریه میکنم شهریه دانشگاهم رو نمیده با اینکه مادرمم کارمنده واقعادیگه بریدم مجردم جایی رو ندارم برم خیلی خسیسه به همه چیز گیر میده منو مامانمو اذیت میکنه همش سرکوفت میزنه امروز یه دسته از موهامو کشید همه شون کنده شدن بعد انقد کتکم زد الان بی جون افتادم دیگه. همش هم بخاطر این بود که دیروز بخاطر کار پزشکیم ۱۵٠ تومن بهم پول داد واقعا نمیدونم چیکار کنم مادرمم با این حال دوسش داره اونو ازش جدا نمیشه اونم تقصیرو میندازه گردن من همه حقوقچش رو هم میده به پدرم، توروخدا بگید چیکارکنم امروز زنگ زدم اورژانساجتماعی اما هیچی فقط الکی دعاکنید بمیرم

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اورژانس اجتماعی زنگ زدی هیچی ینی چی؟گفتی کتک میزنه غیرممکنه نادیده بگیرن

گفتن مشاور تماس میگیره خانمه هم عصبانی بود هیچی به هیچی. بیان نجاتم بدن مشاور به چه دردی میخوره الان 

چند سالته. نمیتونی بری سرکار مستقل شی

هنوز دانشجوام نمیتونم مادرمم اجازه نمیده درد یکی دو تا نیست که

ولی زیاد دلتا خوش نکن ب اینا چون باید خیلی شرایط بحرانی باشه ک‌ببرن،دنبال کار باش پول دستت بیاد کارت ندارن بضی پدرمادرا زورشون میاد ب بچشون پول بدن بی مسولیتن😒

اون همه حسای خوب و نابم کو 🖤
خوب مادرت که کارمنده بهت کمک کنه  چرا باهشون سر پول بحث میکنی

مشکل اینه که مادرم بدتراز اونه حمایت نمکینه دارو نیاز داشتم هیچکدوم پول ندادن داشتم میمردم رفتم طلامو فروختم خریدم دارو رو

مشکل اینه که مادرم بدتراز اونه حمایت نمکینه دارو نیاز داشتم هیچکدوم پول ندادن داشتم میمردم رفتم طلام ...

برو سر کار اینجوریه 

یه کار نیمه وقت پیدا کن 

به مادرتم قبلش بگو برا تامین مخارجم میرم