2777
2789
عنوان

بچها بیاین

123 بازدید | 19 پست

میخام یه فرمول اختراع کنم ،فضایی نیستم فک کنین مسخره کردما😐

ب نظرتون نیاز روزمره ی ادما چیه ب چی بیشتر نیاز دارن

تواناییشم دارم همیشه تو مدرسه دبیرمون که مثلا یک راه حل ریاضی میگفت من از صدتا راه حل دیگه ،حل میکردم و همرو ازمایش میکردم تا به جواب برسم

البته میخام برم از طریق همین ،نمیخام ایران بمونم

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ

ی کار کن وقتی اومدیم رو تخت دراز کشیدیم و یادمون رف لامپو خاموش کنین، خودش خاموش بشه😐😐😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی کار کن وقتی اومدیم رو تخت دراز کشیدیم و یادمون رف لامپو خاموش کنین، خودش خاموش بشه😐😐😐

کنترلش اومده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

فرار مغزها

ایده بدیم بری 

من بهت امید دارم که تو یک چیزی میشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
کنترلش اومده

کنترل لامپ؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کنترل لامپ؟

اره  گلم ،بهش میگن خانه هوشمند

بله توسزیال پایتخت بود 

حالا اومدیم و کنترل نزدیک نبود. اونوقت چیکار کنیم؟ دوباره ک باید بلندشیم

اره  گلم ،بهش میگن خانه هوشمند

حالا اگ کنترل نزدیک نبود؟

یه ربات اختراع کن صبح که از خواب پامیشیم لنگ رو لنگ بندازیم بیایم نی نی سایت اون همه کارارو بکنه نهارم اماده کنه قهوه منم بیاره.قربونت بوس بوس رباتش گرونم نباشه هم وسع مردم جامعه باشه😂😂😂

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
فرار مغزها ایده بدیم بری  من بهت امید دارم که تو یک چیزی میشی

نه میخام بدونم بیشترین نیاز روزمره ادما چیه

😁 ارههه میشم مرسی

الان درگيري فكري همه جهانكروناست راه حل ازبين بردن كرونا

کرونا واکسنش اومده از بین بردنش نیاز به ازمایش های مکرر داره و من بخام این همه راه رو امتحان کنم، ممکنه زودتر از بین بره کرونا یه چیز کمیه و زود از بین میره