2777
2789

یارو ۱۰ ﻧﻔﺮﻭ ﺳﻮﺍﺭ ﭘﺮﺍﻳﺪ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻩ

ﺍﻓﺴﺮﻩ ﭘﻴﺎﺩﺷﻮﻥ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﻮﻧﺴﺘﻲ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻨﺎﺭﻭ ﺳﻮﺍﺭ ﻛﻨﻲ ﺟﺮﻳﻤﺖ نمیکنم...

یارو ﻣﻴﮕﻪ : ﻫﺮ ﻛﻲ ﺭﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﻤﻮﻧﻪ بیشوره درازه !

ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﺍﻓﺴﺮﻩ ﻫﻢ ﺳﻮﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﯾﺎﺯﺩﻩ ﺗﺎﯾﯽ ﺗﻮ ﭘﺮﺍﯾﺪﻥ الان جاده چالوس هستن😂😂😂😂

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز یه مرده میخوره به نرده برمیگرده میبینه نرده مرده

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 از این مزخرف تر دیده بودین؟

والا 😐😂😂😂

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

👇👇😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6731332/قابل-توجه-اون-دسته-از-پسرایی-که

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

مادربزرگم حدود شصت سالشه

پدربزرگم تو دوران زنده بودنش خیلی بهش سخت میگرفته و دعوا و کتک و اینا...

یبار باهاش رفتم سرخاک بابابزرگم ، فاتحه که خوند بعد یهو روسریش داد عقب سرشو گرفت رو سنگ قبر، 

گفت یادته نمیذاشتی موهامو رنگ کنم؟ 

الان مش کردم بسوزی😒

پدر بزرگم یه باره دیگه مرد از خنده 😂

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بابام حواسش نبود مامانمو جلوم بوسید ازش پرسیدم چرا این کارو کردی گفت مامانت ناراحت بود میخواستم خوشحالش کنم

رفتیم مهمونی زن عموم با عموم قهر بود به عموم گفتم برو زن عمو رو بوس کن میبخشتت همه زدن زیر خنده

خواهر من لایک نکن

یه بارم رفتم کافه گفتم آقا من کافه زیاد رفتم ولی کافه شما ناموسن دیگه زیادی تاریکه

گفت برق رفته آقا!

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

😂

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

معلمه به شاگرداش میگه هرکی خنگه وایسه

یکیشون بلند میشه معلم نگاش میکنه 

میگه آغا اجازه؟ ما خنگ نیستیم وایسادیم شما تنها نباشید! 

😶

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

به خدا یه بار دیگه جایی بگم "فلان چیز چقدر گرون شده"یکی بگه "توبگو چی گرون نشده"خیلی بی پرده میگم 《ننت》!!😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔