2777
2789

هر کسی فرق داره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر اولی تا 19 هفته شکم نداشتم

ولی سر این یکی 17 هفتمه کاملا شکمم مشخصه😕

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
من سر اولی تا 19 هفته شکم نداشتم ولی سر این یکی 17 هفتمه کاملا شکمم مشخصه😕

پس طبیعیه منم بچه اولمه😍 ولی شکم قلمبه میخوام😐 حالا نی نیم سالم باشه و رشد کنه قلمبه هم نشد نشد👶🏻😃

هی میترسم میگم نکنه رشد نمیکنه😐 حدودا چقدر جلو اومده.من چون یه مقدار خودمم شکم داشتم اصلا متوجه نمی ...

نه عزیزم طبیعیه تو سه ماهه اول خیلیا اصلا وزن هم اضافه نمیکنن،جنینت هنوز کوچیکه تو فضای بزرگ شکممون بهش خوش میگذره،بزرگ میشه ولی به چشم نمیاد

خدا با من بوده همیشه...🌺
شکم هم میاد  من از این قلمبه های کوچولو دوست دارم ک هم نشون میده بارداری هم خیلی هپلی نیس😂😂

اونطوریم که میگی شیک و مجلسیه ولی من از این هپلی های آویزون دوست دارم.خلم فکر کنم😃