2777
2789
عنوان

خانماکمک

124 بازدید | 25 پست

سلام، شدیدا واژنم درگیر عفونت شده ببخشید دوستان اینو میگم ولی قبلا ترشحاتم بو نمی‌داد الان بوی نامطبوعی میده و سوزش دارم، چیکار کنم؟؟؟از عنبر نسا استفاده کردم نتیجه نگرفتم 

دکتر باید بری گلم 

اخه پی پی الاغ چ فایده ای میتونه داشته باشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکل مسکلی چیزی هستی؟

داری میگی عفونت عنبرالنسا چ کوفتیه خودتونو گول میزنین

مرتب چرک خشک کن بخور خوب میشی 

عفونت خیلی خطرناکه ممکنه رحمتو خشک کنه یا تبدیل ب سرطان بشه  برو دکتر ببین نوع عفونتت چیه درمان کن خودتو این عقاید مسخره رو بریز دور نگران سلامتیت باش خود درمانی نکن

دکتر باید بری گلم  اخه پی پی الاغ چ فایده ای میتونه داشته باشه

یبار دکتر رفتم بهم چندتا قرص و یه پماد داده اسمش یادم نیست ولی با یه چیزی شبیه نی استفاده می‌شد که زیاد ازش استفاده نکردم

یبار دکتر رفتم بهم چندتا قرص و یه پماد داده اسمش یادم نیست ولی با یه چیزی شبیه نی استفاده می‌شد که ز ...

خب همونا خوبت میکنه دیگه 😐😐

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     

[QUOTE=197648324]یبار گزاشتم  باید خراش بدم 

برای بستنش به نخ با سوزن که سوراخ میشه کافیه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اسکل مسکلی چیزی هستی؟ داری میگی عفونت عنبرالنسا چ کوفتیه خودتونو گول میزنین مرتب چرک خشک کن بخور خ ...

نمیدونم ازاین سایتا خوندم بگم ازم آزمایش بگیره؟؟ 

یبار دکتر رفتم بهم چندتا قرص و یه پماد داده اسمش یادم نیست ولی با یه چیزی شبیه نی استفاده می‌شد که ز ...

متاهلی؟

اگ متاهلی تازمان درمان رابطتو ترک کن 

ببین عفونتت قارچیه یا باکتریایی همون دارو خودشو بخور 

همونو ادامه بده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁