2777
2789
عنوان

زن بابا

325 بازدید | 15 پست

مادر پدرم ۱۰ ساله که جدا شدن ۹ ساله که بابام زن چرفته من با اونا زندگی میکنم سن کم بیشتر کنار میومدیم الان اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام توی مخمه چیکار کنم 

مامانمم گردنم نمیگیره...

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  
چیش توی مخته.رفتارش خوب نیس مشکلش چیه

خیلی فوضول و پروعه همیشه حصادت میکنه یه جورایی انگار الگوش منم .....

دختر بود بابام گرفتتش 

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی فوضول و پروعه همیشه حصادت میکنه یه جورایی انگار الگوش منم ..... دختر بود بابام گرفتتش 

ای بابا چرا اینطوریه پس

بنظرم خودت درگیر کار و کلاس کن کمتر خونه باشی و ببینیش شروع کن پول جمع کردن که کم کم تا چند سال دیگه مستقل بشی

ای بابا چرا اینطوریه پس بنظرم خودت درگیر کار و کلاس کن کمتر خونه باشی و ببینیش شروع کن پول جمع کردن ...

حس میکنم عقب بکشم عادت میکنه 

رفتم سرکار استخدام شم دیروز از شانس امروز همه جا تعطیل شد

تو ک مشکلش میددنی، باهاش رده بیا و از در دوستی وارد شو. در جبهه ای کنارش باش نه رو ب روش. سعی کن کمکش کنی تا جیزی ک‌میخواد باشع و زندکی ک میخواد داشته باشه. سرایط تو رو بهتر از خودش میبینه. تو کمک کن ک اونم حس خوب داشته باشه. اونوقت باهات خوب میشه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

دوست منم مشکل تو رو داره باباش زن گرفته ،زن بدی نیستا برام که تعریف میکنه بعضی رفتارا بدی داره اما من حس میکنم چون مامان خودش نیست زیاد به اون رفتارا حساس ه ،چون همه ما ادم یه سری خصلت خوب و بد باهم داریم ،شما هم ‌خصلت ای خوبش و نگاه کن مثلا زن بابا دوستم وقتی پیش من ه بهش زنگ میزنه این جند روز نبودی از هر غذایی برات کنار گداشتم تو بخچال خودم دارم میرم بیرون اومدی بخور ،من بهش میگم به خدا زن خوبیه یه اخلاق ا بد داره اما مادرتم الان سراغت و نمیگیره قدرش و بدون

تو ک مشکلش میددنی، باهاش رده بیا و از در دوستی وارد شو. در جبهه ای کنارش باش نه رو ب روش. سعی کن کمک ...

وقتی خودم شرایط خوبی ندارم و باعثش اونو میبینم چی

دوست منم مشکل تو رو داره باباش زن گرفته ،زن بدی نیستا برام که تعریف میکنه بعضی رفتارا بدی داره اما م ...

اره میگم مهربونه ولی من نمیتونم کنار بیام

بهش به چشم یه زن نگاه کن که ازدواج کرده که خوشبخت بشه بخاطر رضای خدا باهاش راه بیا عزیزم اونم همنجس ...

وقتی خودم نمیتونم زندگی خوبی بسازم با سن کمم نمیتونم باعث شم اون زندگی خوبی داشته باش خودم وی پی

وقتی خودم شرایط خوبی ندارم و باعثش اونو میبینم چی

بهرحال میخوای زندگی کنی دیگه

زندکی با جنگ نمیشه ک. 

سرایط رو بسازی، همه راحت ترن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
طلاقش بده

😂😂😂😂به من چه که من طلاقش بدم