2821
2789
عنوان

خواهرشوهر

254 بازدید | 23 پست

امشب شوهرم به خاطر خواهرش با من بحث کرد گفت اولویت اول زندگیم خواهرمه حالم خیلی بده. رمز گوشیشم عوض کرده پیام هایی به خواهرش داده و خواهرش به شوهرم داده نخونم. حالم خیلی بده. خیلی داغونم. امشب بچمو ازم جدا کرد. حامله هم هستم میگه این بچه هم دنیا بیاد ازت میگیرم گورتو گم کن برو. خانوادم پشتم نیستن که حداقل دلم خوش باشه یکی رو دارم

واقعا برا جفتشون متاسفم

💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا عزیزم بحثتون سر چی بوده. تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن عصبی بوده یه چیزی گفته حرصتو در بیاره عزیزم‌ ...

تو اتاق پیش شوهرم منو انداخت یه اتاق دیگه دارم قفل کرده. اینقدر بچم گریه کرد جیگرم براش کباب شد‌. سر پول ۲۵ میلیون بت خواهرش داده بدون اینکه به من چیزی بگه. در صورتی که من هفته پیش پول نیاز داشتم بهش گفتم گفت ندارم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792