2821
2789
عنوان

برادر کوچیکم

252 بازدید | 19 پست

۲ سال و ۸ ماهشه...

اما اصلا حرف نمیزنه.

هیچ کلمه ای رو نمیگه

هوشش بالاست و باهاش کار نمیکنیم میدونم مشکل از اینجاست

اما بعلاوه با هیچکی از همسن سالاش هم بازی نمیکنه

خیلی کمروعه پیش هم‌سناش

گوشه گیره

بنظرتون چرا اینجوریه؟ چیکار میشه کرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا هیچ کلمه ای حتی بابا مامان هم نمیگ؟؟

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
واقعا هیچ کلمه ای حتی بابا مامان هم نمیگ؟؟

بابا و مامانو نمیتونه درست بگه تقلید میکنه هر کلمه ای رو تقلید میکنه مثلا بخواد بگه بریم میگه بیی

ولی چیزی بهش میگم مثلا اونو بیار بده ب من میاره میده

یا بشین بگم میشینه

منظور اینکه شنواییش و دستور گرفتنش تقریبا مشکلی نداره

خواهرزاده من ی سالشه حتی جمله هم میگ و منظورشو میفهمونه چون ما خییییلی باهاش حرف میزنیم بچه پسرعمم تقریبا همین سن بود حرف نمیزد آوردنش خونه ما و فامیلا اینقد باهاش حرف زدیم الان کاملا راه افتاده.ی همسفر هم داشتیم ۳سالش بود با هیچکی حرف نمیزد بجز من طفلی مامانش وقتی دید با من حرف میزنه گریه میکرد میگف امام رضا تورو سر راهمون قرار داده

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
بابا و مامانو نمیتونه درست بگه تقلید میکنه هر کلمه ای رو تقلید میکنه مثلا بخواد بگه بریم میگه بیی و ...

خداروشکر پس تا میتونی باهاش حرف بزن ببین چی دوس داره مثلا این همسفر ما عاشق ماشین بود تا میتونستم مثل ی آدم بزرگ درباره ماشین ازش میپرسیدم جواب میداد اصلاااا نمیفهمیدم چی میگ اما تایید میکردم و میخندیدم 

میشه مثال بزنید؟ مثلا آهنگ که براش میذاشتیم قبلا قفلی میزد رو یکیشون دیگه غیر از اونو قبول نمیکرد

مثلا بشینه جلوی لباسشویی چرخششو نگاه کنه 

اصلا با هم سن و سالاش نجوشه 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
جا هایی که بچه باشه ببرش باهاش حرف بزن. حرفات بیشتر سوالی باشه تا بتونه جواب بده. کتاب قصه براش زیا ...

خونه فامیلا هر از گاهی میبریم ولی زیاد بازی نمیکنه بیشتر با اسباب بازیای اون بچه سرگرم میشه یا تو خونشون بدو بدو میکنه(همون کاری ک تو خونه خودمونم میکنه)

کتاب قصه که میخونم اصلا گوش نمیکنه با کتاب ور میره! البته خیلی وقته نخوندم امتحان میکنم باز

حرفم میزنم معمولا سکوت میکنه یا نامفهوم حرف میزنه یا کلا گوش نمیده