2777
2789
عنوان

خانه

101 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من حدود ۱۰.۱۱ماه عقدم 

شوهرم یه خونع دوطبقه داره ک طبقه اول خانوادشون 

میگ حدود یه سال اینجا طبقه دوم بشینیم آخه داره خونه جدا می‌سازه تا ساخته بشه بریم‌خونه خودمون 

ولی من قبول نمیکنم و میگم عقد بمونیم تا ساخته بشه میگ‌دوران عقد طولانی بشه بدتره

مشکلی با خانوادش ندارم‌تا الان خوب بودیم چیز بديم ندیدم ولی خودتون میدونید دیگ مادرشوهرع🤣😅 سخته انتخاب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرت فرشته هم باشه (که نیست !!)مطمعن باش بینتون مشکل و حرف بوجود میاد و همیشه برات خاطره ی بد بجا میزاره

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
آفرین چه شوهرپول داری هم دوطبقه برای خودشه وهم دوباره داره میسازه؟

یه طبقه از اون دو طبقه ماله خودشه یه طبقه ماله مادرش است

و دارع سه طبقه می‌سازه و دو طبقه کامل یه طبقه مونده ک کامل بشه 

منم خودم دوست ندارم باهاشون زندگي کنم آخرش هرچی هم خوب باشن ممکن بحثهایی پیش بیاد و اذیت بشم 

کاشکی قبول کنه ..خیلیا میگن دوران عقد بده و بلاتکلیفی ولی من دوست دارم و خیلی دوران خوبیه 

یه طبقه از اون دو طبقه ماله خودشه یه طبقه ماله مادرش است و دارع سه طبقه می‌سازه و دو طبقه کامل یه ط ...

خب دوطبقش که کامله بروتوش دیگه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
خب دوطبقش که کامله بروتوش دیگه

مبخاد بفروشه این سه طبقه رو و جای بهتری بخره 😔 خودمم دوست دارم برم تو همین خونه ولی میگ میخام‌بفروشم 

با این وضع میترسم گرونتر میش دیگ‌حتی نشع خرید 

مبخاد بفروشه این سه طبقه رو و جای بهتری بخره 😔 خودمم دوست دارم برم تو همین خونه ولی میگ میخام‌بفروش ...

خب پس حالاحالابرنامه هاداره که گفته همینجاعروسی کنیم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم