2821
2789
عنوان

ترس از طلاق

665 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من شوهرم یک سال نمی خواست منو خونه پدرم بود.بلاخره باپادرمیانی خواهرم اینا منو برکردوند.ولی همیشه ترس از طلاق دارم.اخه ازاول ازدواج همیشه میگفت بیابریم جداشیم مخصوصا وقتیکه خونه پدرم میرفتم یهو میگفت دیگه برنگرده.الانم فردا میخوام برم خونه پدرم.خیلیی میترسم امشبم بیخودی بدون هیچ دعوایی باهام قهرکرد پشتشو کردخوابید.بنظرتون چیکارکنم این ترسم طبیعیه یانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه اون چرا حرف از طلاق میزنه درجه دوم اهمیت هست موصوع اصلی اینه توچرااینقدرترس داری و حتما شوهرت اینومتوجه شده وازاین موصوع سو استفاده میکنه سعی کن با مطالعه با کمک گرفتن از مشاور ریشه ی ترسهای خودت رو پیداکنی قوی بشی این ترس بزرگترین نقطه صعفت هست و تو تمال رفتارو اعمال زندگیت دیده میشه و با زبان بدنت حتی نشونش میدی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اینکه اون چرا حرف از طلاق میزنه درجه دوم اهمیت هست موصوع اصلی اینه توچرااینقدرترس داری و حتما شوهرت ...

اره بخدا میدونه از طلاق وحشت دارم چون راه برگشتم ندارم بنظرتون مشاوره کمکم میکنه

اره بخدا میدونه از طلاق وحشت دارم چون راه برگشتم ندارم بنظرتون مشاوره کمکم میکنه

اول شروع کن به مطالعه تا نقاط صعف خودتو بشناسی نقاط قوت خودتوپیداکنی

کتاب زنان خوب به بهشت میروند زنان بد به همه جا رو حتما تهیه کن بخون یاازکتابخونه یا پی دی اف کتاب رو تهیه کن یا بخر 

کتاب خودت باش دختر 

کتاب شفای کودک درون که کمکت میکنه بفهمی در بچگی چه مسائلی باعث بروز مشکلات در بزرگسالی شده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

به طور جدی دنبال اصلاح ضعفت باش فقط و فقط به خاطرخودت نه به خاطرهیچکسی دیگه اگر موفق بشی وارد دنیای جدید دیگه ای میشی با قدرت و شهامت 

سلام عزیزم تاپیکت رو خوندم ،یاد زندگی خودم افتادم منم ۷ سال با همچین مرد بی رحمی زندگی کردم مردی که منو دوست نداشت سر هر موضوع الکی دعوا راه مینداخت تهدید به طلاق میکرد چند بار منو گذاشت خونه بابام و با وساطت اطرافیان با کلی منت اومد دنبالم آخر سر با ۲ تا بچه طلاقم داد اما الان خداروشکر زندگی خوبی دارم البته خانواده م پشتم بودن درمورد شما مشکل پسر همسرتون هست اول اینکه سعی کن شوهرت راضی کنی بچه رو بفرسته پیش مادرش اگر نشد باید خودت دست به کار شی اول اینکه از مشاور کودک کمک بگیر به بچه سعی کن محبت کنی به هر حال این آغا رو با بچه ش پذیرفتی دیگه وقتی ارتباطت با اون بچه ای که هیچ گناهی نداره خوب باشه و حس کنه واقعا دوسش داری دیگه به شما حسادت نمیکنه قدم بعدی اینه که از مشاور خانواده کمک بگیری امیدوارم موفق باشی ...من بعنوان زنی که طلاق گرفتم و الان زند‌ی خوبی دارم اصلا طلاق رو توصیه نمیکنم 

بابا دلتنگتم....