2777
2789
عنوان

تک فرزند

349 بازدید | 16 پست

بچها من تک فرزندم خیلی ب مامانم وابستم تو جمعی باشیم فقط دوس دارم کنار مامانم باشم احساس تنهایی میکنم چیکار کنم درست شم😐بقیه تک فرزندا اینجورین؟

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تک فرزندی خوبه؟

بدیاش بیشتر از خوبیاشع اینکه همه فامیل نازتو بخرن همه چیز برا خودت باشه خوبع ولی تنهاییم خیلی بده تو بچگیم خیلی عذاب کشیدم حوصلم سر میرفت 

دخترمن شونزده سالشه تک فرزنده توجمع خیلی راحته اصلا به من یا پدرش وابستگی غیرعادی نداره خیلی راحت میتونه بدون ما سفرهم بره البته اجازه ندادم منظورم اینه که وابسته نیست ودوست داره اجازه بدم خیلی مستقل باشه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دخترمن شونزده سالشه تک فرزنده توجمع خیلی راحته اصلا به من یا پدرش وابستگی غیرعادی نداره خیلی راحت می ...

کاش منم اینجوری بودم 🥺

کاش منم اینجوری بودم 🥺

روخودت کارکن من وقتی بادخترم حرف میزنم میبینم درمورد هیچ چیز نمیگه نمیتونم میگه شاید سخت باشه ولی من دوست دارم انجام بدم،اعتماد به نفسش خیلی بالاست توجمع راحت حرف میزنه وازحق خودش دفاع میکنه شماهم رواعتمادبه نفست کارکن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود