2777
2789
عنوان

زخم معده بیاین

1131 بازدید | 12 پست

بچها من یمدت رفلاکس شدید  داشتم تموم معده و مری ام ملتهب شده و حس میکنم زخمم شده هر چی دارو شیمیایی میخورم بدرد نمیخوره رفتم طب سنتی آلوئه ورا و بارهنگ گقت قاطی کن بخور من آلوئه ورا یبار خوردم حس میکنم کل مری و مردم حس سوزش گرفت نمیدونم چرا اتفاقا خوندم آلوئه ورا ضد التهاب داره پس چرا اینجور شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن قرصهای پروبیوتیک خیلی خوبه برای گوارش

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

منم چند سال پیش ،زخم معده داشتم ،خیلییی خیلییی اذیت شدم 

منم جوشانده  عرق نعناع و بارهنگ خوردم ،تاثیرش خوب بود 

شما ،صبح ناشتا،انجیر خشک که از شب قبل توی گلاب خیس خورده بخور،اینم خوبه 

عزیزم معده حساسه فقط پزشک و اندوسکوپی میتونه بهت کمک کنه . من ۳ساله درگیرم خدارو شکر بهترم الان

عزیزمه دارویی میخورم تو معدت انگار مثل آب جوش میشه اصلا هیچ دارویی نمیسازه انگار بافت معدم دارو رو پس میزنه دکترم خیلی رفتم هیچ کاری نمیکنن ققط دارو میدن که اونم بهم نمیسازه انگار درد بی درمون گرفتم عزیزم چیکار کنم تزریق کنم بنظرت؟

عزیزمه دارویی میخورم تو معدت انگار مثل آب جوش میشه اصلا هیچ دارویی نمیسازه انگار بافت معدم دارو رو پ ...

درکت میکنم باور کن من تو این ماه چقدر بخاطر معده ام بی اشتها شدم و وزن کم کردم برو پیش یه متخصص خوب و آندوسکوپی انجام بده. 

من الان چندماهه بعد از اندوسکوپی تحت نظر یه متخصص خوبم خداروشکر دارو ها رو میخورم بهترم