2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟😭

94 بازدید | 6 پست

ما امشب بعد مدت ها با یکی از خاله هام رفتیم بیرون البته خالم قبلا مشکوک به کرونا بوده بعد که ازش آز گرفتند گفتند نه کرونا ندارید بعد از وقتی که اومدیم خونه خواهرم عطسه میکنه و آبریزش بینی داره خییییلی نگرانشم به نظرتون توی این هوا سرما خورده؟ البته وقتی مانتوش رو درآورد همینطور رفت جلو کولر چه کنم خییییلی نگرانشم😣

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نکنم کرونا باشه به این زودی نشون نمیده که

خدا از دهنتون بشنوه خدا کنه چیزی نباشه😔

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
دو هوا شده یهو از گرما رفته جلو کولر اینجور شده نگران نباشین استامینوفن بخوره دوروز خوب میشع

مرسی❤

انشالله چیزی نیست رفته جلوی کولر سرما خورده دوتا قرص سرماخوردگی باهم بهش بده خوب میشه 

انشاا... مرسی🌹