2777
2789
عنوان

چوب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست

۴ سال یادش موند کفر گقت بهش هر چی خواستگار داشت رد کرد اما اخر به این نتیجه رسید که ببخش تا اسوده باش منتظر این مباشی تا اه کسی دامن طرف بگیره نه اصلا ادم به گذشته پشت میکنه تا خوشبخت بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه والا

تو چی تا حالا دیدی یکی بیاد بین دونفرو بهم بزنه بعد خودش بره با پسره ازدواج کنه خدا جوابشو بده؟؟

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
اخ گفتی چرا اخه اینجوره مگه ما بنده خدا نیستیم 

من هر کی بهم بد کرد و بخشیدم اما خودم به خاطر بدی هایی که دیدم زجر کشیدم اونوقت اونایی که ظلم کشیدن الان خوشبختن و این همیشه برام سواله چرا به خاطر کارایی که کردن مجازات نمیشن

امیدوارم خدا جوابشو بده

عشق هیچوقت به نفرت تبدیل نمیشه،اگه یک زمانی واقعا عاشقش بودی حتی در حقت بد کرده به حرمت عشقی که نسبت بهش داشتی نباید نفرینش کنی،برو به زندگیت برس،بدبختی اون باعث خوشبختی تو نمیشه

عشق هیچوقت به نفرت تبدیل نمیشه،اگه یک زمانی واقعا عاشقش بودی حتی در حقت بد کرده به حرمت عشقی که نسبت ...

اگه با تو هم مثل من رفتار میشد دقیقا جمله ی منو میگفتی 

معلومه در نوقعیتش قرار نگرفتی

من هر کی بهم بد کرد و بخشیدم اما خودم به خاطر بدی هایی که دیدم زجر کشیدم اونوقت اونایی که ظلم کشیدن ...

ولی هر کی به من بد کرد با اینکه نفرین هم نکردم هیچوقت ،ولی چوبشو خورد،هرچی بهم گفتن سرشون اومد،منم هرکسی رو قضاوت کردم سرم اومده

من هر کی بهم بد کرد و بخشیدم اما خودم به خاطر بدی هایی که دیدم زجر کشیدم اونوقت اونایی که ظلم کشیدن ...

خدا اه مظلوم از ظالم بگیره ...من همیشه میگم خدا من نه برگزیرم نه پیامبرم نه شخص خاص من صبر ایوبم ندارم من بی طاقتم نشونشون بده تا بدونن منم خدایی دارم نه اینکه ظلم پابرجاباشه