2777
2789
عنوان

چوب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست

۴ سال یادش موند کفر گقت بهش هر چی خواستگار داشت رد کرد اما اخر به این نتیجه رسید که ببخش تا اسوده باش منتظر این مباشی تا اه کسی دامن طرف بگیره نه اصلا ادم به گذشته پشت میکنه تا خوشبخت بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا

تو چی تا حالا دیدی یکی بیاد بین دونفرو بهم بزنه بعد خودش بره با پسره ازدواج کنه خدا جوابشو بده؟؟

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
نه والا تو چی تا حالا دیدی یکی بیاد بین دونفرو بهم بزنه بعد خودش بره با پسره ازدواج کنه خدا جوابشو ...

امیدوارم خدا جوابشو بده

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴ سال یادش موند کفر گقت بهش هر چی خواستگار داشت رد کرد اما اخر به این نتیجه رسید که ببخش تا اسوده با ...

خودت بودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخ گفتی چرا اخه اینجوره مگه ما بنده خدا نیستیم 

من هر کی بهم بد کرد و بخشیدم اما خودم به خاطر بدی هایی که دیدم زجر کشیدم اونوقت اونایی که ظلم کشیدن الان خوشبختن و این همیشه برام سواله چرا به خاطر کارایی که کردن مجازات نمیشن

امیدوارم خدا جوابشو بده

عشق هیچوقت به نفرت تبدیل نمیشه،اگه یک زمانی واقعا عاشقش بودی حتی در حقت بد کرده به حرمت عشقی که نسبت بهش داشتی نباید نفرینش کنی،برو به زندگیت برس،بدبختی اون باعث خوشبختی تو نمیشه

من هر کی بهم بد کرد و بخشیدم اما خودم به خاطر بدی هایی که دیدم زجر کشیدم اونوقت اونایی که ظلم کشیدن ...

من نمیبخشم  و ب خدا هم گفتم نبخشه و جوابشونو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق هیچوقت به نفرت تبدیل نمیشه،اگه یک زمانی واقعا عاشقش بودی حتی در حقت بد کرده به حرمت عشقی که نسبت ...

اگه با تو هم مثل من رفتار میشد دقیقا جمله ی منو میگفتی 

معلومه در نوقعیتش قرار نگرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هر کی بهم بد کرد و بخشیدم اما خودم به خاطر بدی هایی که دیدم زجر کشیدم اونوقت اونایی که ظلم کشیدن ...

ولی هر کی به من بد کرد با اینکه نفرین هم نکردم هیچوقت ،ولی چوبشو خورد،هرچی بهم گفتن سرشون اومد،منم هرکسی رو قضاوت کردم سرم اومده

خدا اه مظلوم از ظالم بگیره ...من همیشه میگم خدا من نه برگزیرم نه پیامبرم نه شخص خاص من صبر ایوبم ندارم من بی طاقتم نشونشون بده تا بدونن منم خدایی دارم نه اینکه ظلم پابرجاباشه

خودم نبودم ولی نزدیک کسم بود اما چوبشو خواهرش خورد چون لاعث بانی همه چیز اون بود زنش مریض شد...اما د ...

واقعا؟؟

پس چوب خدا که میگن اثر داره؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40