khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1352 عنوان عدد بتا 304 بازدید | 24 پست من ۱۴ روز ازموعدم گذشت رفتم ازمایش گف ۴۷۸ بتاکمه بنظرتون ؟ خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭 1400/04/13 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 بتا زیاد ملاک نیست آجی💖انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍منم فردا میرم آزمایش میدم پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
raha__رها عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3593 وای منم دهم موعدم بوده بیبی زدممثبته اما علائم ندرم حس میکنم الکیه فردا باید برم ازمایش دعا کن مثبت باشه یونا و راتین پسرای قشنگم💙
raha__رها عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3593 بتا زیاد ملاک نیست آجی💖 انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍 منم فردا میرم آزمایش میدم 😍😍🥺ای خدا عزیزم منم فردا دارم میرم میایی بحرفیم؟ یونا و راتین پسرای قشنگم💙
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1352 بتا زیاد ملاک نیست آجی💖 انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍 منم فردا میرم آزمایش میدم واقعا همش استرس دارم اخه انشالله ک مثبت باشه خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 😍😍🥺ای خدا عزیزم منم فردا دارم میرم میایی بحرفیم؟ انشاالله هردو با جواب خوب برگردیم😍😍😍چشم پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1352 وای منم دهم موعدم بوده بیبی زدممثبته اما علائم ندرم حس میکنم الکیه فردا باید برم ازمایش دعا کن مثبت ... منم زیاد علایمی ندارم ک مبارکع خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 واقعا همش استرس دارم اخه انشالله ک مثبت باشه مرسی گلم💖💖آره استرس نداشته باش برات خوب نیست مامان خانومی💖💖 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
naziiiiiiiiiiiii عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 841 واقعا همش استرس دارم اخه انشالله ک مثبت باشه مثبته.بالای 25مثبته
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1352 مرسی گلم💖💖 آره استرس نداشته باش برات خوب نیست مامان خانومی💖💖 صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت شه خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت شه انشاالله میشنوی عزیزم ، فقط استرس نداشته باش اصلا برات خوب نیست💖💖💖ببین منچ بیخیالم😍😍😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
raha__رها عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3593 منم زیاد علایمی ندارم ک مبارکع انشالله بسلامتی عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش یونا و راتین پسرای قشنگم💙
شبنم1363 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8680 مبارکه برا منتظرا هم دعا کنید پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1352 انشاالله میشنوی عزیزم ، فقط استرس نداشته باش اصلا برات خوب نیست💖💖💖 ببین منچ بیخیالم😍😍😍 مرسی رفتی صب جوابشو گرفتی بیا اینجا بگو خوشحال شیم خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1352 انشالله بسلامتی عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش سعی میکنم.مرسی خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭