2821
2789
عنوان

وکالت تام

514 بازدید | 6 پست

ما داریم خونه میخریم بعد خونه قراره به نام من باشه ولی من خودم نمیتونم برم محضر و میخوام به شوهرم وکالت تام بدم که خودش انجام بده کارهاشو . حالا کسی اطلاعاتی داره ؟؟؟ قیمتش چجوریه و وکالت نامه به شکل هستش ؟ میشه مدت دار باشه یا باید دوباره برم باطلش کنم ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

هیچکس نمیدونه 🤷‍♀️🤷‍♀️😢😢

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از من میشنوی اینکارو نکن  محضر رفتن کاری نداره معطلی و علافی هم نداره وکالتتم میتونی برای یک ...

خودمم دو دلم

دوست ندارم وکالت نامه بهش بدم 

میگم اگه وکالت بدم چه فرقی میکنه که خونه بنام منه 🤷‍♀️

خودمم دو دلم دوست ندارم وکالت نامه بهش بدم  میگم اگه وکالت بدم چه فرقی میکنه که خونه بنام من ...

ببین وکالت ی سری دردسرهای خاص خودش رو داره و برای موکلت یک سری حقوق ایجاد میکنه 

هرچند که حالا همسرته ولی خب احتیاط شرط عقله 

هزینه تنظیم وکالت هم الان یک میلیون و ۲۰۰ تومن به بالا هست بسته به مال موضوع حق متفاوته

وکیل عدلیه ⚖️

خودمم دو دلم دوست ندارم وکالت نامه بهش بدم  میگم اگه وکالت بدم چه فرقی میکنه که خونه بنام من ...

در ضمن شما برای همین سند زدن باید به همسرت وکالت بلاعزل بدی،در این صورت ایشون حق همه گونه تصرف در مال شما رو داره،حتی میتونه خونه رو مجددا بعد از تنظیم سند منتقل کنه به نام خودش یا شخص ثالت 

و اینکه حتی میتونه با خودش به طرفیت از شما عقد صلح یا هبه یا حتی ی وکالت مجدد تنظیم کنه 

خلاصه که از من میشنوی،ادم زنده وکیل وصی نمیخواد 

وکالت نده🙂

وکیل عدلیه ⚖️

در ضمن شما برای همین سند زدن باید به همسرت وکالت بلاعزل بدی،در این صورت ایشون حق همه گونه تصرف در ما ...

اوه یا خدا چقدر بد 🥲🥲

دیگه عمرا وکالت نمیدم بهش 😄😄