2777
2789
عنوان

جرب گرفتن خرگوش

2018 بازدید | 5 پست

من یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم و یه دامپزشک هست که تقریبا هر حیوونی میبرن پیشش یا زنده برنمیگرده یا درمان نمیتونه بکنه

تخصصش هم اصلا داخل جونده و ... نیست

من یه خرگوش لوپ ۳ ماهه دارم که تازگی منوجه شدم پاهاش جرب گرفته و اونقدر هم شدید هست ک منم ازش گرفتم ...

بردمش پیش ایشون گفتن نمیتونن بهش چیزی تزریق کنن چون دوز دارو هاشون برای خرگوش زیادی بالاست  یه اسپری بهم داد ک اونو میزنم ولی هیچ تاثیری نداشته

از دامپزش انلاین هم کمک گرفتم گفتن باید همون ماده تزریقی رو به طور خوراکی بدن بهش یا بزنن به قسمتی که جرب داره وگرنه چیزایی مثل این اسپری تاثیر زیادی نداره ... دامپزشکه قبول نکرد اینکارو انجام بده و هرکار کردم گفت نه

از گوگل خوندم شامپو لیندان تاثیر داره ولی ی سایت دیگه هم گفته بود ضرر داره و نزنید خیلی گیج شدم و شرایط ندارم ببرم شهر دیگه

توروخدا بگین اگ تجربه دارین یا هرچیزی بهم بگین براش انجام بدم خیلی بهش وابستم نمیخوام به همین سادگی از دستش بدم🥺💔

برای خودت لیندان رو از زیر موها پشت گوش و گردن شروع کن تا نوک پا

زیر ناخونا و چین های بدن

بعد از ۱۲ ساعت بشور و هفته بعد تکرار

ولی اون طفلک رو نمیدونم میشه لیندان زد یا نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم بخاطر شما ثبت نام کردم تا بهتون بگم شما میتونین از دهان شویه استفاده کنید حتی اگر خرگوشتونم بخوره اشکال نداره بزنین به قسمت هایی ک جرب زده 

این موقت خوب میکنه یه محلول خوراکی هم هست به اسم ایورمکتین اونم خوراکی هست ولی پیشنهاد میکنم به خوردش ندین چون خرگوش ضعیفه حالش بد میشه به جاش با اب قاطیش کنین و اسپری کنین به قسمت هایی ک جرب زده بعد یکی دوروز همش میریزه و تموم میشه 

سلام دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه خرگوش منم جرب گرفته با دوتا تزریق باز خوب نشده نگرانم یه وقت خودمون درگیر بشیم شما چکار کردین خرگوشت خوب شد ؟ جرب برا خودتون دونه زد بود ؟