2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لطفا کمی واضح تر توضیح بدین تا بتونم خوابتون رو کامل درک کنم

سلام عزیزم 

من خواب دیدم پدر خدا بیامرزم اومده توی خوابم  یه دختر بچه بغلش بود با یه کیک دستس ی دفعه حالش بد شد  خواست بیفته دادشون دست من حالش بد شد افتاد من تو خواب ۵۰ت من نذر کردم

راضیم از همه کرده هام😇
سلام عزیزم  من خواب دیدم پدر خدا بیامرزم اومده توی خوابم  یه دختر بچه بغلش بود با یه کیک ...

سلام عزیزم.

پدر بزرگوارتون در حال حاضر، شادی رو در آغوش دارن و زندگی شیرینی دارن. منتها با تموم این حرفا از شما انتظار دارن که براشون خیرات بفرستین.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم. پدر بزرگوارتون در حال حاضر، شادی رو در آغوش دارن و زندگی شیرینی دارن. منتها با تموم این ...

من تا بتونم براشون خیرات میدم 

بازم ممنون از راهنمایتون ❤️

راضیم از همه کرده هام😇
من تا بتونم براشون خیرات میدم  بازم ممنون از راهنمایتون ❤️

سلام عزیزم.

با عرض پوزش من هروقت میام توی نی نی سایت اونقد برام پیام خصوصی تعبیر خواب اومده که یه جایی از خواب شما رو با عجله ‌‌‌‌و  بد خوندم. حقیقتش از جوابی که دادین شک کزدم و دوباره خوابتون رو خوندم🤦🤦 چنین چیزی اتفاق نبوفتاده بود که خواب رو بد بخونم. واقعا متاسفم‌.

گمون کزدم نوشتین یه دختر بچه و کیک بغل پدرتون بود.

اما گویا نوشتین اینا رو دادن به شما 🤦🤦🤦

نمیدونم چطور عذرخواهی کنم.

در هرحال این خواب داره میگه از دعای خیر پدرتون شما به زودی شیرین کام میشین و شادی رو در آغوش میگیرین.

برای پدر بزرگوارتون هم خیرات بفرستین تا ایشون هم در آرامش بیشتری قرار بگیرن.

سلام عزیزم. با عرض پوزش من هروقت میام توی نی نی سایت اونقد برام پیام خصوصی تعبیر خواب اومده که یه ج ...

سلام من ی خواب از پدرم دیدم ک فوت شده برای تعبیرش مزاحمتون میشم 

خواب دیدم چشای پدرم پر از خون لخته شده اس قلبش بخیه زدن و خیلی ناراحته 😭تعبیرش چی میتونه باشه و اینکه من خون خوابمو باطل نمیکنه

راضیم از همه کرده هام😇
سلام من ی خواب از پدرم دیدم ک فوت شده برای تعبیرش مزاحمتون میشم  خواب دیدم چشای پدرم پر از خون ...

سلام عزیزم.

خیر خون خواب رو باطل نمیکنه.

ایشون از رفتار کسی ناراحت هستن عزیزم. برای آرامش روحشون دعا کنین.