2777
2789
عنوان

قطعی برق

135 بازدید | 7 پست

بچه ها چرا وقتی برق میره خطمم قطع میشه ؟ 

فقط همراه اول قطع میشه یا ایرانسل و رایتل هم قطع میشه ؟؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا انتن منم میره من همراه اول دایمی ام

اره منم همینطور 

من معلم زبان انلاینم کلاسام اینجوری نابود میشه همه امیدم به نت خطمه 🤦🏻🤦🏻

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
منم انتنم خیلی کم میشه 

مال من کلا قطع میشه یعنی حتی تماس هم نمیتونم بگیرم دیگه چه برسه به اینترنت 

مال من کلا قطع میشه یعنی حتی تماس هم نمیتونم بگیرم دیگه چه برسه به اینترنت 

اره همینطوریه دیگه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
اره همینطوریه دیگه 

وای خدایا 😢😢😢 عجب گیری کردما🥺🥺🥺

2790
2778
2791
2779
2792