2777
2789
عنوان

فقط شکمو ها و اهل دل بیاین

396 بازدید | 20 پست

بهترین و باحال ترین غذایی که خوردید بگید 

من خودم اسلایدرارو خیلی دوس دارم ظاهرشونم باحاله یه ساندویچ دیگه هم خوردم که پر از ژامبون و چیپس خلالی و قارچ و سالاد و سس سفید بود خیلی خوشم اومد یه ساندویچای ساده هم از مغازه قدیمی میگرفتم فقط توش گوجه و یه دونه خیارشور داشت و سوسیس ولی آی مزه میداد نونش مث نونای قدیمی بود بیاید شمام بگیددد😍🎂🍧🍧🍨🍭🍦🍒🍒🍏🍪🍮🍩🍕🍤🍛🍝🍖🍗🍹🍸🍟🍔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام
با اجازه اسی و عرض معذرت به ایشان ❤️

دوستان گلم ختم 124000 صلوات داریم 🥰

هر کس دوست داره شرکت کنه پیام رو ریپلایی کنه
تا اسمشو بنویسم❤️

سهم هر نفر 1000صلوات 😍
تا جمعه وقت دارین دوستان گلم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

استانبولی با گوشت بره و سالاد شیرازی به به .دلمه هم عاشقشم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

اسم کاربریم

تورو خدا تاپیک یکی پونده به اخرمو گزارش بزنید اشنا دارم میبینه ابروم در خطره هرکی زد لایک کنه صلوات بفرستم براش تاپیک اسکرین شاتم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

پیتزا اسنک ماکارونی  ذرت مکزیکی  خیلییییی دوست دارم پاستاهم هروقت فیلم کره ای میبینم دلم می خواد ولی تاحالا نخوردم ینی یه بار خودم درست کردم بدمزه بود مامانمم درست نمی کنه وتامام