2789
عنوان

هزینه مهد کودک

341 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان معمولا هزینه مهد کودک برای بچه های ۵ و ۶ ساله چنده ؟

یه مهد مثلا دو زبانه معمولی 

سمت فاطمی ، یوسف آباد تهران 

و اینکه اگر ۳ رو بری یا نصف روز بری هزینه رو کامل میگیرن باز؟ 

من از هزینه اطلاعی ندارم ولی خواهش میکنم حتمن هر مهدی خواستی بنویسی قبل واریز پول برو همه جاش چک کن مربیان هم ببین چطورن

چون من پسرم ی مهد نوشتم کلاس هفته پیش دو جلسه رفت

یهم

من از هزینه اطلاعی ندارم ولی خواهش میکنم حتمن هر مهدی خواستی بنویسی قبل واریز پول برو همه جاش چک کن ...

رفتم دیدم واویلا نه ماسک میزنن مربیان 

پس م خورده زمین ی بچه زده چشمش من دیدم حال بچم گرفتس پرسیدم چی ی شده گفتن نه نه ولی شب خود پسرم تعریف کرد برای انصراف کلی اذیت کردن پولمونو بدن

حتما قبل واریز و ثبت نام وضعیت رعایت پروتکل ها شوم چک کن

و اگه دوربین مدار بسته دارن بگو برنامشو بدن رو گوشیت میخوای بچتو چک کنی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از هزینه اطلاعی ندارم ولی خواهش میکنم حتمن هر مهدی خواستی بنویسی قبل واریز پول برو همه جاش چک کن ...

اجازه ورود به طبقه ای که بچه ها هستن رو که به ما نمیدن میگن بچه های دیگه هوایی میشن 

دیگه خدا عالمه 

ای وای عزیزم  طفلی روزای اولش بوده زدنش  بچه از مهد زده میشه که

آره خیلی ...مهم رفتار اون مربی بوده وگرنه بچم دیگه بچه من سه سالش دو روز تو هفته کلاس نوشته بودم

از اون روز کلی بردمش بیرون براش اسلایم خریدم

دیروزم بردیم باغ کتاب طبقه فکر بازیا رنگ بازی و شن بازی و....ی مقدار بچه فراموش کنه

اجازه ورود به طبقه ای که بچه ها هستن رو که به ما نمیدن میگن بچه های دیگه هوایی میشن  دیگه خدا ...

چی بگم میتونید بگید تایمی ک بچه ها نیستن می‌آییم 

همسرم حساس باید حتمن ببینیم بچه کجا میاد

البته اگه مجموعه نخواد رعایت کنه همون بدو ورود معلوم چطورین...

ان شاالله ک شما ی مهد خوب و با کادر دلسوز و متعهد ب اصول اخلاقی گیرتون بیاد

ان شاءالله خدا حفظش کنه براتون ، الهی آمین 

سلام عزیزم شما تو یه تاپیکی درمورد حاج آقا پیرمهر حرف زدید گفتید دنبال کتابشون بودید پیدا کردید؟پسرتونا بردید پیششون جواب گرفتید؟منم میخام برم راهم  طولانیه به نظرتون برم پیششون؟نتیجه بخشه؟

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم شما تو یه تاپیکی درمورد حاج آقا پیرمهر حرف زدید گفتید دنبال کتابشون بودید پیدا کردید؟پسرت ...

سلام خانم 

کتابشون متاسفانه گویا مدتهاست دیگه چاپ نشده نتونستم پیدا کنم اما سی دی هاشون رو دیدم . کمی بالاتر از محلی که مردم رو میبینند یه سوپر مارکت هست که سی دی هاشون رو داره 

من ۳ یا ۴ بار پسرم رو بردم شرایط نوبت دهی ایشون بسیار سخت بود اما ۴ باری رفتیم . 

من نتیجه ای ندیدم متاسفانه 

اما اونجا بودن کسانیکه مدعی بودند که فلان دوست یا فامیلشون یا خودشون قبلا بیماری داشته و خوب شدند و خیلیها هم مثل ما دفعه اولشون بود 

شرایطشون رو باید صددرصد رعایت کنید تا نتزجه بگیریدنماز اول وقت بخونید هم خانم ام آقا و اینکه حداقل ۴۰ روز نماز قضا نداشته باشید و خانم حجاب کامل داشته باشه یعنی حتما چادری بشه 

ما شرایط رو نداشتیم 

خیلیها هم میان اونجا چادر سر میکنن بعد در میارن 

اما منظور ایشون دائم چادری شدن هست 

الان تو شرایط کرونا نمیدونم هنوز میبینن مردم رو یا خیر

یه مشکل دیگه اینه که اصلا با خانمها تلفنی هم صحبت نمیکنند و داخل هم خانمها رو در صورتی راه میدن که خودشون بیمار باشن 

ما که واقعا برای نوبت گرفتن و رفتن خیلیییییی سختی کشیدیم اما نتیجه هم ندیدیم 

بعضیها چند ماه طول میکشه تا بتونن نوبت بگیرن چون اصلا خطش آزاد نمیشه 

امیدوارم شفای بیمارتون رو بگیرید و خدا شفای بیمارتون رو در یک داروی راحت و ارزان و ساده و در دسترس قرار بده 

سلام خانم  کتابشون متاسفانه گویا مدتهاست دیگه چاپ نشده نتونستم پیدا کنم اما سی دی هاشون رو دید ...

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون انشاالله به حق این روز عزیز خدا نگهداروحافظ فرزند نازنیتون باشه

😍😍خدایا شکرت