2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعت بعد رفتم چک کردم دیگه نمیدونم

اگه زیر دو سه دقیقه انداخته باشه مثبته بعد از چند دقیقا نه مخصوصا اگه مدیکور باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
چند روز بعد موعد درسته گلم

۵روز بعد موعد باید کاملا پررنگ باشه 

من ۶روز مونده به موعد زدم هاله اش واضح بود عزیزم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
۵روز بعد موعد باید کاملا پررنگ باشه  من ۶روز مونده به موعد زدم هاله اش واضح بود عزیزم

خیلی به موعد مربوط نمیشه بستگی به تاریخ لقاح داره.برای من یه هفته بعد از تاخیر هاله کمرنگ انداخت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خیلی به موعد مربوط نمیشه بستگی به تاریخ لقاح داره.برای من یه هفته بعد از تاخیر هاله کمرنگ انداخت

آخه هاله اش خیلی نا واضحه برای ۵روز تاخیر باید حداقل هاله واضح بیوفته

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اخه من دوره های پریودم همیشه چند روز متغیره دو روز دیگه میزنم پس❤

اره عزیزم دو روز دیگه با ادرار اول صبح تکرا  کن انشالله که مثبته❤

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792