سلام بچه ها من یه خواهرشوهر دارم اندازه دنیا دوستش دارم کسی میدونه برای بازشدن بختش چیکارکنم!؟ بختش بسته شده یعنی کلی خاستگار داره پیش میرن یهویی بهم میخوره..یافقط اسم میارن دیگ جلو نمیان...از هرلحاظ عالیه هیچ پسری ک ب سنش بخوره توفامیل دیگه نیس..پسرعموشوپسر عمش وپسرداییش خاستگارش بودن ولی کلا ازدواجی صورت نمیگیره..بنظرتون بریم پیش دعانویس یا راه حلی دارین ک جواب گرفتین بهم بگید ممنون ثواب داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برا ماهم همینجوری بود با بدبختی دعا نویس پیدا کردیم که همه رو سرش قسم میخوردن اسم خودشو مادرشو واینا پرسید گف نه بختش بسته نشده گف همین انرژی ای که براش فرستادین تاثیر اونه بعدم گف قسمتش نیس
خواهرم منم دقیق اینطوریه....خواهش میکنم کسی راه حل مجربی چیزی بلده ب منم بگید...خیلی ناراحتم واسش
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱