2777
2789
عنوان

عمل دماغ....

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
من میترسیدم بهوش نیام 😂

😂😂منم تقریبا همچین حسی دارم ولی بیشتر از دردش میترسم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

تازه شما بینی ت هم میگی مشکل نداره راحتر هست عملت 

اره واقعا مشکلی نداره فقط انحراف داره همه اعتمادب نفسمو گرفته ازم ن بزرگه ن مشکل دیگه داره بینی من استخونیه گوشتی نیس فقط انحراف داره

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تازه شما بینی ت هم میگی مشکل نداره راحتر هست عملت 

شما چ سالی عمل کردی و چقدر شد هزینه عملت؟

😂😂منم تقریبا همچین حسی دارم ولی بیشتر از دردش میترسم

نترس بابا منم تا قبل عمل اونایی ک عمل کرده بودن همش میگفتن خیلی درد داره ولی نداره خیالت راحت با ی مسکن کم میشه

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜
اره واقعا مشکلی نداره فقط انحراف داره همه اعتمادب نفسمو گرفته ازم ن بزرگه ن مشکل دیگه داره بینی من ا ...

انحراف هم وقتی مشخص باشه خوب نیس من گوشتی بود 

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜