2777
2789

نه اصلا من تو اكثر كتكتا كوكو و شاميا حتي استانبولي هم ميزنم😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سلام مزاحم تاپیکتون شدیم😂 @bellatrixlestrng    بیا دورهمی پاترهدیه

سلاااام😂

ببخشید من دیشب گوشیم شارژ نداشت نتونستم بمونم

خبببب از چه سالی پاترهدی؟

تو سایت اصلی تست دادی؟

گروهت چی بود تو سایت اصلی؟

سلاااام😂 ببخشید من دیشب گوشیم شارژ نداشت نتونستم بمونم خبببب از چه سالی پاترهدی؟ تو سایت اصلی تس ...

اشکال نداره😂💜من یکسالع پاترهدم.

اره تو سایت تست دادم.بار اول گریفندور شدم بار دوم بادقت تر زدم شدم ریونکلا

ولی من اصلا باهوش نیستم بنابراین مطمئنم ک گریفندورم و همون باراولیه ملاکه

پس بااافتخارگریفندوری😎تو چی؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اشکال نداره😂💜من یکسالع پاترهدم. اره تو سایت تست دادم.بار اول گریفندور شدم بار دوم بادقت تر زدم شد ...

منم از پائیز زمستون پارسال دو تا فیلم اول رو دیدم بعد ول کردم

ولی از فروردین بود که کتابا رو خوندم و فیلما رو دیدم و پاترهد واقعی شدم💚👣

یبار کلا تست دادم😂افتادم ریون🙁😂 خیال پردازم مث ریونکلاوی ها ولی کلا از اسلی بیشتر خوشم میاد

پاترونوسم اینه ولی دوستش ندارم😒😂

چوبدستیمم الان میدم

منم از پائیز زمستون پارسال دو تا فیلم اول رو دیدم بعد ول کردم ولی از فروردین بود که کتابا رو خوندم ...

ای جان😍حالا بگو ببینم واقعا از اسلی خوشت میاد یا بخاطر دراکو؟😉😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ای جان😍حالا بگو ببینم واقعا از اسلی خوشت میاد یا بخاطر دراکو؟😉😂

😂😂

ببین کلا خوابگاهشونو و ترکیب رنگ و ایناشو خیلی دوست دارم مطمئنا دریکو هم یه نقشی داشته 😂💚🍏 ولی بعد از اسلی از گریف خوشم میاد❤🦁

😂😂 ببین کلا خوابگاهشونو و ترکیب رنگ و ایناشو خیلی دوست دارم مطمئنا دریکو هم یه نقشی داشته 😂💚🍏 ...

همون پس درصد عظیمیش بخاطر دریکو بوده😉😂😂😂