الان ده روزه پای چپش میلنگه انواع و اقسام متخصصها بردم و عکس و ازمایش ولی همگی میگن به خاطر التهاب مفصله ولی دکتر اخر که بردم میگه اگه بهتر نشه احتمالا رماتیسمه اخه بچه ۳ ساله چه رماتیسمی ای خدا دارم دق میکنم تورو خدا دعا کنید😭😭😭😭😭
التهاب مفصل چیز نگران کننده ای نیست.چند رز بستری شه و دارو بگیره خوب میشه.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
اخه عفونت نداره که بخواد بستری شه الان ۱۰ روزه اینطوریه خوب نشده هنوز دورهاش چند روزه است؟
معمولا ۷یا ۸ روز
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
نوه خواهرم بعد ی تب شدییید جفت پاهاش فلج شد ،اولش نفهمیدن چیه تا ی دکتر فهمیده بود گفته بود چند ماه طول میکشه ولی خوب میشه ،و الحمدلله خوب شد،نگران نباشید انشاء الله خوب میشه ،با روغن اصل گوسفندی یا روغن های مزاج گرم ماساژ بدید و گرم بگیرید انشاء الله خوب میشه
زمین نخورده.فشار بهش وارد نشده با بلند کردن چیزی.من بچه رو از پوشک میگرفتم متوجه نمی شد دستشویی باید چی کار کنه چمباتمه نشستم بچه رو بغلم جیش گرفتم از مفصل ران به لگن پای راستم گرفت یک ماه میلنگیدم. مفصل ملتهب شده بود