2777
2789
عنوان

خانمهای باردار به لحظه بیاین....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
من بارداری خوبی داشتم با تغذیه خوب واه درست اینه که نمک غذاتو نصف کنی دقت کن قطع نکنی چون‌واسه بچه ...

ممنون از راهنمایی خوبت 

من هرروز برنج میخورم ایرادی داره؟

مویز هم بیشتر رورا میخورم با صبحونه ولی خیلی هم نمیخورم

گوشت قرمر و سفید هر چن روز میخوردی؟

شیر هرروز باید خورد؟ چند لیوان؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
سلام رفتین سونو ان تی؟من دیروز صبح رفتم خداروشکرسالمن   گفتن یکیش دختره یکیش پسر خاستم ببینم شم ...

سلام قشنگم

وای عزیزم چقدر خوب مبارکااا😍

چند هفته هستین؟

من ساعت ۶ غروب وقت دارم

یعنی میتونه جنسیت رو بگه برا منم😄😍

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره با دکترت مشورت کنی ولی هرشب قبل خواب یه لیوان شیر حتما بخور.هفته ای یبار اگه تونستی ماهی.من خو ...

ممنون عزیزم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
آدم خوب یه چیزهایی نمیتونه بخوره  من خودم فقط میوه و مایعات میخورم. خیلی غذا نمیتونم

منم غذاهای گوشتی بدم اومده

سلام قشنگم وای عزیزم چقدر خوب مبارکااا😍 چند هفته هستین؟ من ساعت ۶ غروب وقت دارم یعنی میتونه جنس ...

فدات🥰من امروز دوازده هفته و سه روز هستم جایی که من رفتم دستگاهشون دقیقه هرکی هم تواشناها رفته جنسیتودرست گفته بهشون انشالله که نی نی تون سالمه و جنسیت رو هم بگن براتون😍

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
ممنون از راهنمایی خوبت  من هرروز برنج میخورم ایرادی داره؟ مویز هم بیشتر رورا میخورم با صبحونه ...

شیر روزی ۱تا۲لیوان‌ معمولا میخوردم

بله عزیزم برنج هروز نخور چون ررنج و مواد نشاسته ای قند دارن

هم چاق میشی هم قندت میره بالا

شیرینی های طبیعی مثل مویز و خرما بخور

کیک و آبمیوه‌مصنوعی بزار کنار.آبمیوه طبیعی هم زیادش قندت رو میبره بالا

من گوشت یاسه بار در هفته میخوردم

همیشه یکی دوروز غذاهای بدون‌گوشت مثل خوراک لوبیا یا کوکو سبزی و کو کو سیب زمینی میخوردم بقیه اش هم مرغ

فعالیت های روزانه هم‌خیلی مهمه

نباید بخاطر بارداری بشینی و دست به سیاه و سفید نزنی

نیاید هن فشار بیاری به خودت و زیاد کار کنی

راز سلامتی در بارداری حفظ تعادل

موفق باشی

فدات🥰من امروز دوازده هفته و سه روز هستم جایی که من رفتم دستگاهشون دقیقه هرکی هم تواشناها رفته جنسیت ...

چه جالب من ۱۲ هفته و ۴ روزم

میشه بگی کجا رفتی؟

من دکترم گفته برم پیش محبوبه شیرازی😕

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

چه جالب من ۱۲ هفته و ۴ روزم میشه بگی کجا رفتی؟ من دکترم گفته برم پیش محبوبه شیرازی😕

من تبریزم   باغمیشه سونوگرافی مولانا رفتم

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
من تبریزم   باغمیشه سونوگرافی مولانا رفتم

اووو مرسی گلم

من تهرانم☹☹☹

عیب نداره گلم انشالله اونجایی که میرین بگن خبرشو بده برام😍🥰

حتما عزیزم

بهت درخواست دوستی میدم گم ت نکنم 😍

دکتر متخصصی ک میرم پیشش ؟ یا دکتد تغذیه باید رفت؟؟

همون پزشک زنان ک میرید بهتون باید بگه چی بخورید چقد بخورید 

مربی رقص دارای مدرک بین المللی 💃دانشجوی کارشناسی مشاوره