2777
2789
عنوان

فردا تولدمه 😎😍

174 بازدید | 20 پست

می خواستم وات استوری کنم عکسمو که تولدمه ولی گوشیم خرابه  به غیر از برنامه ی سیستم چیزی نمیاره 😪😪

هووف 

خوشکلا تولدمو تبریک بگین خوشحال شم 😍😍💋💋

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک خوشگلم . الان خوشحال شدی 😂😂😂

یس خیلی  خوشحال شدم 😄

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک 

یوهوووووووو 

🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

تولددتتتتتتت کلی مبارک باشه💕🤩

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

تولدت مبارک عزیزم خوشبخت باشی الهی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عه منم فردا تولدمه😍😂

چه جالب چن ساله میشی 😂😍؟؟