2777
2789
عنوان

فردا تولدمه 😎😍

167 بازدید | 20 پست

می خواستم وات استوری کنم عکسمو که تولدمه ولی گوشیم خرابه  به غیر از برنامه ی سیستم چیزی نمیاره 😪😪

هووف 

خوشکلا تولدمو تبریک بگین خوشحال شم 😍😍💋💋

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک خوشگلم . الان خوشحال شدی 😂😂😂

یس خیلی  خوشحال شدم 😄

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک 

یوهوووووووو 

🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐🌈⭐⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🦄🐼🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁🎂🧁

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

تولددتتتتتتت کلی مبارک باشه💕🤩

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

تولدت مبارک عزیزم خوشبخت باشی الهی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عه منم فردا تولدمه😍😂

چه جالب چن ساله میشی 😂😍؟؟