2777
2789
عنوان

ی بار نشد

87 بازدید | 12 پست

یه بار نشد بیام نی نی سایت یا یکی از دست شوهر بی لیاقتش ناراحت نباشه یا یکی کتک نخورده باشه یا یکی توی فکر خودکشی نباشه .. پووف کاش همینجور که غمهاتون ب اشتراک میگذاشتین شادی هاتونم ب اشتراک میگذاشتین

کاشکی شادی بود اگ  بود میزاشتیم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما ایرانیها شادیمون مخفی کاریه غمهامون تو بوق وکرنا 

علتش اینه ک 

اگه از شادیها وخوشی ها بگیم اینجا ی نفر هم ن لایک میکنه ن ریپ میزنه اون وسط چند نفر هم میگن خوشیهاتو جار نزن . پز نده ولی تادلت بخواد موقع بدبختی گفتن هی لایک میکنن هی ریپ میزنن تو جامعه هم همینه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
کاشکی شادی بود اگ  بود میزاشتیم

شادی هست

ما ایرانی ها عادت کردیم نیمه خالی لیوان رو ببینیم 

اصلا وفتی حرفمون میاد که ایراد بگیریم، نگاه اکثر پدر و مادر ها بکن

دیگه ماها از کجا بخوایم برعکسشو یاد بگیریم 

چالش رو راه بندازین  خودتم شروع کن و اونایی که موافقن رو اد کن چند نفر بشیم جواب اونایی رو ...

بله دقیقا منم موافقم هرکس موافقه بلایکه بعدشم ی اسم واسه هشتکمون بزاریم هرکس پست غمگین داشت اسم هشتکمون رو نام ببریم بلکم دیگ این چیزا تموم بشن 

ادم با ی امیدی میاد اینجا اخرشم ب ی حالی برمیگرده اینجوری نمیشه ک 

بله دقیقا منم موافقم هرکس موافقه بلایکه بعدشم ی اسم واسه هشتکمون بزاریم هرکس پست غمگین داشت اسم هشتک ...

من هستم

فکر کنین حال دل یه نفرم خوب کنین 

چقدر انرژی مثبتش نصیب ما هم میشه

من هستم فکر کنین حال دل یه نفرم خوب کنین  چقدر انرژی مثبتش نصیب ما هم میشه

دقیقااا عشقم 

اصلا اگ اینجور بشه حال دل ادما هم خوب میشه بخدا ولی چی میشه گفت وقتی  ی مشت واسه این میان تا تایپیک های منفی بزنن، حال خودشون ک بده هیچ حال ماهم بد میکنن

دقیقااا عشقم  اصلا اگ اینجور بشه حال دل ادما هم خوب میشه بخدا ولی چی میشه گفت وقتی  ی مشت ...

نمیشه منکر حال بد و اتفاق های بد شد

اینم روش خوبیه کسی که حالش بده میاد تابیک میزنه و دردودل میکنه و خالی میشه 

حرف سر اینه اگر غصه داریم با گفتنش آروم میشیم

شادیم داریم بیام بگیم

کلا ما ایرانیا اینجوری هستیم که دائم ذره بین دستمونه و دنبال ایراد و غصه و سرزنش کردن و.... باشیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز