2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره😭

112 بازدید | 10 پست

بچه ها خیلی عصبی شدم آخه چیکار کنم که خوابم نمیبره، چیکار کنم که خوابم ببره؟ دوغ هم خوردم دیگه چیکار کنم؟😐 چجوری خوابمو درست کنم؟ بخدا کلافه شدم یه ساعته گوشی رو گذاشتم کنار که بخوابم هی دور خودم میچرخم دیدم فایده نداره خوابم نمیبره، چیکار کنم دیگه😤😤😤

الان نامزدم فک میکنه من خوابم اگه بفهمه بیدارم خیلی ناراحت و عصبی میشه😑 دلم میخواد زودتر ساعت این خواب لعنتی رو درست کنم یعنی میشه منم مثل انسانهای عادی ساعت ۱۲ شب بخوابم و ۹ صبح بیدار بشم😑 آرزومهههه

✨رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند🍃🌸بنگر که تا چه حد است این مکان آدمیت💎𝓔𝓷𝓰𝓪𝓰𝓮𝓭♥️𝓗💍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوابت چ ربط ب نامزدت داره

ناراحت میشه میگه خوشم نمیاد خانومم بعد از من بیدار باشه تو فکرت میرم تا دیرموقع بیدار باشی و هی تو گوشی اذیت بشی و این چیزا، خودمم اذیت شدم بخدا همش گوشی گوشی گوشی متنفرم دیگه از گوشیم😑

✨رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند🍃🌸بنگر که تا چه حد است این مکان آدمیت💎𝓔𝓷𝓰𝓪𝓰𝓮𝓭♥️𝓗💍
منم مث توام نمیدونم چیکار کنم😅

هعیییی پس راه حلی پیدا کردی به منم بگو😂💔

راهش اینه گوشی قشنگ آف کنیم سرمون بداریپ رو بالشت لعنتی بکپیم 😅

بخداااا من اینم امتحان کردم نشد که نشدددد یه ساعت دور خودم چرخیدم فایده نداشت🤦🏻‍♀️💔

ماست دوغ قرص خاب خودتو برنی خاب مثلا 😅

من برم باز یه بار دیگه امتحان کنم😂

ساعت چند صبحا پا میشی  چند ساله شب هانمیخابی؟؟

ساعت یک ظهر یا دو ظهر😬😂

کلا چند ماهه شبا تا دیروقت خوابم نمیبره🙁🙁🙁

قبلا فک میکردم بخاطر گوشیه اما چند شبه گوشی رو میذارم کنار و سعی میکنم خوابم ببره هی دور خودم میچرخم نکا ساعت میکنم میبینم دو ساعت گذشته، مثلا ساعت پنج شیش صبح دیگه خوابم میبره