2777
2789

دکتر برو حتما بی خوابی هزارتا مشکل میاره

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلبرگام😐 تو که از منم بدتریییی😂😂😂 مگه میشهههه یکساله خوابت نمیبره؟ چجوری زنده ای؟😐

✨رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند🍃🌸بنگر که تا چه حد است این مکان آدمیت💎𝓔𝓷𝓰𝓪𝓰𝓮𝓭♥️𝓗💍
مصیبتیه بخدا

حتما فکروخیال زیاد داری که خوابت نمیبره

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

توکل به خدا

صبر

شکر

خستگی بدنی و فعالیت

شادی و خنده

ارامش

داروهای گیاهی ارام بخش

مساوره

روانپزشک

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
ناخواسته دچار یه سیکل معیوب شدم هی تادیروقت بیدار موندم تاساع ۲اینا بعد صب دیر بیدار شدم که دیگه یه ...

منم همینجوریم☹️