2777
2789
عنوان

کابینت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 65 پست
 با کابینتا حال نمیکنم؟؟؟؟ چی میگی؟؟ کابینت زدی دیگه دوباره میخوای عوض کنی؟ تازه یه دعوای ...

تایپیک قبلیو بخون کابینتا از اولش که تحویل ما دادن بوده فقط سینکو گازو هودو کولرو پکیجو کنافو پارکتو کاغذ دیواری به انتخاب ماست 

اصلا به کل بهم ریختم کلا دلم میخواداا همه رو از بالکن پرت بدم پایین اینقد عصبیم

خب عصبی نباش .خودمم اینجوریم ها 😂ولی یه لحظه فک میکنم الان من از چی عصبیم؟؟خب اینا که جمع میشه اخرش؟؟نهایت یه روز دیرتر ها؟؟چرا عصبی باشم چرا خودمو داغون کنم بیخیال .بعد در جااروم میشم😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا😕😕😕 تا گوساله گاو شود دل صاحبش اب شود😕😕😕 شمارو یادم نمیاد چطور؟🤔🤔🤔

ن من فقط تاپیکتونو میخوندم .تو تاپیکاتون بودم ولی نظر ندادم 

اون موقع چون خودمم خونه میساختیم خیلی مهم بود برام همچین تاپیکایی😂

اشکال نداره باز خدا رو شکر آخرش که تحویل میدن 

اشکال نداره عزیرم . فقط اون سمت که به سالن راه داره دیوار نیست دیگه کابینت یا پارتیشن نداره ؟ جانمای ...

عکس دومی که فرستادم نمیتونم پاشم دیگ دقیقا همونجایی که جاروها هستن اونجا جای یخچاله پیش در نورگیر

خب عصبی نباش .خودمم اینجوریم ها 😂ولی یه لحظه فک میکنم الان من از چی عصبیم؟؟خب اینا که جمع میشه اخرش ...

کاش منم مث تو بودم یه کاری کنیم من خودمو سرگرم کنم چون شوهرمم خاموشی زد خوابید منم همچنان عصبی باشم خوابم میپره 

ن من فقط تاپیکتونو میخوندم .تو تاپیکاتون بودم ولی نظر ندادم  اون موقع چون خودمم خونه میساختیم ...

واسه ما اخر مرداد تحویله.

ولی خب فعلا شرایطش رو نداریم ک بریم😫

خیییلی هزینه ها بالاس.

فعلا داریم چکای خونه رو پاس میکنیم.بعدشم تا چندماه قسطای واممون

بعدش دیگه بریم سراغ کابینت و پکیج و ...

دیگه تا بریم فک کنم همون نزدیک عید بشه

اشکال نداره عزیرم . فقط اون سمت که به سالن راه داره دیوار نیست دیگه کابینت یا پارتیشن نداره ؟ جانمای ...

ببین این عکسو اونجایی که گفتی دیوار نداره مثل این قسمتی که یخچالشو گذاشته تو عکس اجرا کنید و پشتش چوب ی تیکه کار شده بزنید از تو سالن جلوه قشتنگی داشته باشه اگر ورودی اصلی ساختمانم نزدیکش میشه جالباسی دربیارید 

۶ ماه پیش که خونه رو گرفتیم هنوز وسایل اشپزخونخ رو نچیدیم انتقالی شوهرم اومد رفتیم اهواز الان برگشتی ...

طرح‌ چوب بگیر قهوه ای روشن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
واسه ما اخر مرداد تحویله. ولی خب فعلا شرایطش رو نداریم ک بریم😫 خیییلی هزینه ها بالاس. فعلا داریم ...

ایشالا جور میشه عزیزم  توکل به خدا .مام مرداد تموم میشه😂

موعد خونمونم تموم میشه باید بر یم تحت هر شرایطی حتی اگه آماده نشده باشه