2777
2789
عنوان

کابینت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 65 پست
تایپیک قبلیو بخون دعوا سر این نبود سر این بود چرا کسی نیومده کمک خونخ رو بچنیم گرد گیری کنم 

ببین خیلی ریلکس باش .کامل استراحت کن با انرژی بچین

نیازی نیس به خودت فشار بیاری .مهم خودتی 

اول استراحت بعد فکر خونه رو کن با آرامش تا بفهمی چکار میخوای بکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین خیلی ریلکس باش .کامل استراحت کن با انرژی بچین نیازی نیس به خودت فشار بیاری .مهم خودتی  ا ...

واقعیتش بیشتر از این عصبی شدم که چمدون لباسو باز کردم تیک شیشه شکسته ریخت بیرون که دیدم مجسمه هاشکسته و شکلات خوریه چوبیم ترک خورده که کار همسر گرامیهه

واقعیتش بیشتر از این عصبی شدم که چمدون لباسو باز کردم تیک شیشه شکسته ریخت بیرون که دیدم مجسمه هاشکست ...

وای تورو خدا اصل به خود فشار نیار .هیچ اتفاقی نیوفتاده 😂

بخدا الان دارم تصورت میکنم😂چه حرصی میخوری چقد انرژی منفی 

با آرامش ‌یه لحظه فک کن من آرامم همین😂

ن عزیزم نرفتم عید امسال قراره برم دیگه😂✋ هنوز تجویل ندادن ک فعلا تو مرحله سفیدکاریه

یادمه اون وقتا که شما خونه خریدین  ماهم داشتیم خونه میساختیم هنو آماده نشده برا مام😂فک کردم شما رفتیم

دیوار چپو راست نداره وایسا  فقط سمت چپش نورگیره این سمتش هاله که شوهرم وضعیتش مناسب نیس بزارمسم ...

اشکال نداره عزیرم . فقط اون سمت که به سالن راه داره دیوار نیست دیگه کابینت یا پارتیشن نداره ؟ جانمایی یخچالتو من ندیدم گاز و ماشین ها و سینک را متوجه شدم . اگر آشپزخونه الان به شکل دوتا خط موازی قرار گرفته کابینتهاش بهترین کار اینه سمت حال که دیوار نیست یدونه ویترین تا سقف جلوی سالن بزنید در راستای سینک با یک متر فاصله و کابینت سوپری اجرا کنید که یخچال داخلش باشه که در کل مثل ی دیوار آشپزخونه را از سالن جدا کنه ولی وزنش رو پا خودش باشه 

وای تورو خدا اصل به خود فشار نیار .هیچ اتفاقی نیوفتاده 😂 بخدا الان دارم تصورت میکنم😂چه حرصی میخور ...

اصلا به کل بهم ریختم کلا دلم میخواداا همه رو از بالکن پرت بدم پایین اینقد عصبیم