2777
2789

عزیزجان اچ پی وی مث کرونا نیس که از سطوح منتقل شه و ویروس جنسیه ، تبخال تناسلیه، بعدم چجوری میخوا طرف بماله رو سطوح که شما بگیری ازش؟؟؟ 

البته همون کرونا هم الان میگن از سطوح منتقل نمیشه

اج پی وی از طریق رابطه جنسی،  استفاده از لباس زیر مشترک، یا تیغ و ژیلت مشترک فقطم از ناحیه تناسلی منتقل میشه

ظرف و ظروفو چیکار داری اخه😂

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عزیزجان اچ پی وی مث کرونا نیس که از سطوح منتقل شه و ویروس جنسیه ، تبخال تناسلیه، بعدم چجوری میخوا طر ...

خپ چلا دعوام میکنی. خپ همین لباس زیر اینا یا دستی که زدی به ناحسه تنسلی. کلا اینا با تایدو شامپو ریکا اینا شستن ویروس پاک میشه از دست ؟؟ یا دسشویی فرنگی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خپ چلا دعوام میکنی. خپ همین لباس زیر اینا یا دستی که زدی به ناحسه تنسلی. کلا اینا با تایدو شامپو ریک ...

نه عزیزم با  اینا نمیشه از طریق ترشحات جنسی منتقل میشه

لباس زیرم که گفتم منظورم این بود لباس زیری که مالیده شده باشه ترشحات بعد ممکنه تو شستشو خوب شسته نشه و باعث انتقال بشه

هر چند اگه خوبم شسته بشه کلا بهداشتی نیس اینکار

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

سلام دوستان ۱گروه زدیم واسه کسایی که زگیل و یا تبخال تناسلی دارن.و با مرجعه به دکتر و یا تحقیقات راهکارایی پیدا کردن که تو روند بهبودشون بهشون کمک کرده و میخوایم تجربیات خوب و مثبت تو این گروه به اشتراک بزاریم.و دوستانی هم که درمان شدن لطفا تشریف بیارن و تجربیات در اختیار بزارن....فقط ۱نکته دوستان این گروه فقط واسه کمک کردن و انتقال تجربیات به هم دیگه هستش.با عرض پوزش اگه کسی بساد ناله کنه یا انرژی منفی بده بلافاصله ریموو میشه....دوستانیو نیاز داریم همه با انرژی مثبت و انگیزه.نیاز نیست بیاین بگین آقا من سین ۱شدم من ۲شدم....اصلااااالل.فقط و فقط قراره برای درمان تجربیات در اختیار هم بزاریم.نمیخوایم حس بد به هم دیگه منتقل کنیم.میخوایم واسه هم انگیزه و حس مثبت ایجاد کنییم.و تجربیاتمون در اختیار هم بزاریم.

https://t.me/hpvhsv3