2777
2789
عنوان

درددرهفته37... 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
دختر من ۳۷ و ۳ یا ۴ روز دنیا اومد امپول ریه هم نزدم شکرخدا سالم بود

الحمدلله. خدادحفظش کنه. پس باید ۳۷ تموم شه و وارد ۳۸ بشی. 

من شنیده بودم داخل ۳۷ هم نرماله😬 ک گویا درست نیست

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
الان همین کار و کردیم موندیم مهمان پذیرتاصبح باز آن اس تی بدم

کار درستیه. برنگرد تا مطمین نشدی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الحمدلله. خدادحفظش کنه. پس باید ۳۷ تموم شه و وارد ۳۸ بشی.  من شنیده بودم داخل ۳۷ هم نرماله😬 ک ...

نه لزوما دختر خواهر شوهر من ۳۴ هفته سز شده و بچه نیازی به بستری نداشته نمیدونم امپول ریه زد یا نه ولی وزنش ۲۱۰۰ بود و الان ۵ سالشه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
نه لزوما دختر خواهر شوهر من ۳۴ هفته سز شده و بچه نیازی به بستری نداشته نمیدونم امپول ریه زد یا نه ول ...

خدا حفظش کنه

این وروجک منم دعا کنید سالم و سر موقع بیاد. دیگه تحمل استرس ندارم.‌

خدا حفظش کنه این وروجک منم دعا کنید سالم و سر موقع بیاد. دیگه تحمل استرس ندارم.‌

انشالله بسلامتی هم شما ایمان خوب وراحتی داشته باشید هم همه ی مادرای چشم ب راه

خدا حفظش کنه این وروجک منم دعا کنید سالم و سر موقع بیاد. دیگه تحمل استرس ندارم.‌

الهی سر وقت و بسلامتی فارغ شی و با دل خوش در سلامت کامل بغلش بگیری 

فقط اگه طبیعی زایمان کردی حواست به ادرار بعد زایمانت باشه

الهی سر وقت و بسلامتی فارغ شی و با دل خوش در سلامت کامل بغلش بگیری  فقط اگه طبیعی زایمان کردی ...

مرسی گلم. البته سز اجباری ام. اما کنجکاو سدم ک ادرار بعد زایمان قضیه ش چیه

مرسی گلم. البته سز اجباری ام. اما کنجکاو سدم ک ادرار بعد زایمان قضیه ش چیه

منم نمیدونستم در مورد همچی تحقیق کردم الا این یا مورد 

من از سزارین بشدت وحشت دارم یعنی یه جوری که حتی یکی تعریف کنه من دست و پاهام بی رمق میشه و کاملا خیس عرق میشم 

بدلیل حاملگی سختی که داشتم هم پزشک زنان هم پزشک قلب میگفتن سزارین کن ولی من نتونستم کنار بیام باهاش اصلا هیچ جوره بچمم بریچ بود و کلا نتونستم باهاش کنار بیام زد و ۳۵ هفته بچه چرخید منم به دکترم گفتم حالا که چرخیده شاید حکمت خدا این بوده طبیعی زایمان کنم و طبیعی زایمان کردم (تاالانم از زایمان طبیعی نمیترسم😅) و در همه چیز تحقیق کردم تجربه دیگران گوش کردم یا خوندم و ... الا این یه مورد

من بعد زایمانم‌نتونستم ادرار کنم دفع کمی داشتم در حد یه فنجون ( عذر میخوام ) به مامای همراهم گفتم گفت لابد نداشتی منم خب نمیدونستم چی به چی هست (فکر کن ۳ امپول زدن ۳ تا سرم ۲ رانی و اب خوردم ولی اینقد مغزم کار نمیکرد که نمیفهمیدم باید الان حس ترکیدن مثانه داشته باشم ولی من اوکی بودم و هیچ مشکلی نداشتم من زیاد سرم زدم تو بارداری و هر دفعه بلافاصله بعد تموم شدنش ادرار زیادی دفع میکردم ولی اینبار مغزم کار نکرد و مامای همراهم هم بیخیال پیگیری شد 

از ظهر من شکم درد بدی داشتم تب کردم و همش به خودم میپیچیدم انقد درد داشتم که درد زایمان برام اسون تر بود همش میگفتم دارم مبمیرم و برام قرص بیارید اما هیچکس پیگیری نکرد تا اینکه شکمم عین کوه بالا اومد و سفت شد جوریکه بابام که هیچوقت در مورد ظاهرمون حرف نمیزد گفت برو شکم بند ببند به شکمت اینجوری نمونه و اصلا نمیتونستم بشینم یا حتی غذا بخورم یا حتی اب بخورم و خونریزیم هم قطع شد ( من ۵ ۶ ساعت بعد از زایمانم راحت ادرار میکردم  یعنی هر وقت میرفتم دسشویی ادرار میکردم ولی اصلا هیچ حسی نداشتم ) به خواهرم گفتم گفت شاید بخاطر بیحسی کا زدن هست بعد یک هفته رفتم سونو مثانه ام ۴ و نیم لیتر ادرار داست که نمیتونست دفع کنه ( ادرار بعد زایمانم)  تا ۴۰ روز سوند بهم‌وصل بود و ...من یک هفته کامل درد بدی در قسمت شکمم داشتم انقد که اگه کسی‌به شکمم دست‌میزد جیغم هوا میرفت

ببخش انقد پرحرفی کردم دلم نمیخواد هیچ کس این درد رو بکشه

منم نمیدونستم در مورد همچی تحقیق کردم الا این یا مورد  من از سزارین بشدت وحشت دارم یعنی یه جور ...

مرسی گلم از راهنماییت. حالا خودمم ب کارم‌نیاد، ممکنه ب درد یکی دیگه بخوره. تازه ممکنه واسه سز هم‌پیش بیاد🤔 من یه بار سز داشتم. بچه م بریچ بود‌ واسه همین چون فاصله کمه، باید دوباره سز کنم.‌ 

مرسی گلم از راهنماییت. حالا خودمم ب کارم‌نیاد، ممکنه ب درد یکی دیگه بخوره. تازه ممکنه واسه سز هم‌پیش ...

ببخشید خیلی پر حرفی کردم

ان شاالله سلامت باشید

یا تجربه از من به شما حتما به بچه شیر کمکی بده الان دختر من لب به لبنیات نمیزنه و اصلا نمیتونم نیم ساعت تنهاش بذارم چون کاملا وابسته ام شده

ببخشید خیلی پر حرفی کردم ان شاالله سلامت باشید یا تجربه از من به شما حتما به بچه شیر کمکی بده الان ...

فدات. چ حرفیه. لطف کردی ب من. 

بعد شش ماهگی دیگه. درسته؟