2777
2789
عنوان

مرطوب کننده

2491 بازدید | 15 پست

سلام دوستان گل.

من برا صورتم که مختلط و تقریبا خشکه دکتر ژل لافارر تجویز کرده.قبل اینم پن تجویز کرده بود..برا پوستای خشک وحساس.

هر دفعه اینارو میزدم ومیزنم پوستم بازم خشک میشه.حتی گونه هام که معمولی بودن پوسته میدن.

گفته بعدش مرطوب کننده مدیلن مناسب پوست چرب بزن .چون برا پوست خشک گف تحویز کنم بیشتر چرب میشه جوش میزنی..

آیا شما هم بعد استفاده از ژل شستشو مرطوب کننده میزنین؟؟

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

آبرسان استفاده کن گلم 

مرطوب کننده اوره اوسرین یا روغن آرگان استفاده کن اگر خیلی خشک هست

خشکی پوست باعث لک و تیرگی و چروک و خشن شدن پوست میشه

خیلی به مراقب پوستت باش 

وقتی هم صورتت را میشوری دستمال کاغذی را یکم بچسبون به صورتت تا زمانی که خودش خشک بشه اینم یه جور ابرسانی هست برلی پوست 

هیچوقت هم صورتت را با حوله خشک نکن بزار خودش خشک بشه

آبرسان استفاده کن گلم  مرطوب کننده اوره اوسرین یا روغن آرگان استفاده کن اگر خیلی خشک هست خشکی ...

بابا بخدا هم پن هم ژل مخصوص پوست خشک وحساس میزنم اما باز حتی اون قسمتهای صورتم که چرب بودن خشک شدن..انگار مث صحرا شدن.

بعد دکتر گف مرطوب کننده مدیلن مناسب پوست چرب بزنم.گف برا پوست خشک بنویسم بدتر جوش میزنی..

حالا موندم که آیا استفاده مرطوب کننده بعد ژل ضرر داره؟؟یا همه میزنن؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا ضرر نداره ولی شاید چیزهایی هم که استفاده کردی سازگار با پوستت نبوده؟  ضد آفتاب مرطب اس ...

پوستم مختلط و تقریبا خشکه..میگم که حتی برا پوست خشک هم میزنم محصولاتو پوسته میده..

تا قبل این تو ۲۷ سال زندگیم یبار مرطوب کننده نزده بودم صورتم از بس خوب بود پوستم.اما بعد استفاده از پن و ژل برای جوشام، حتی مناسب پوستم ،خشن و خشک شده..ضدافتاب هم که هر دوساعت تمدید میکنم چندین ساله..

پس مرطوب کننده باعث جوش نمیزنه مطمئن باشم؟؟

من ژل شستشوي سينره مخصوص پوست خشك و نرمال ميزنم خيلي خوبه

بعدش صورتم خيلي خشك نميشه ديگه

البته من كرم مرطوب كننده پرايم هم ميزنم

هيچ پوستي از مرطوب كننده ضرر نميبينه

من ژل شستشوي سينره مخصوص پوست خشك و نرمال ميزنم خيلي خوبه بعدش صورتم خيلي خشك نميشه ديگه البته من ...

اهان .مرسی فدات..فقط نگران بودن ببشتر جوش بزنم هرچند دکتر گف برا پوست چربشو بزن مرطوب کننده که فاقد چربی باشه وخیالت راحت از چرب نشدن

پوستم مختلط و تقریبا خشکه..میگم که حتی برا پوست خشک هم میزنم محصولاتو پوسته میده.. تا قبل این تو ۲۷ ...

عزیزم ژل را. اولا فقط باید به جوش هات بزنی نه به بقیه جاهای صورتت

مرطوب کننده هم مناسب پوستت بزنی عالیه چرا جوش بزنی؟ 

اهان .مرسی فدات..فقط نگران بودن ببشتر جوش بزنم هرچند دکتر گف برا پوست چربشو بزن مرطوب کننده که فاقد ...

نگران نباشين

مخصوص پوست چرب بزنين عاليه حتي زير ضدآفتاب

پوست نفس ميكشه

عزیزم ژل را. اولا فقط باید به جوش هات بزنی نه به بقیه جاهای صورتت مرطوب کننده هم مناسب پوستت بزنی ع ...

ژل شستشوی صورت رو فقط به جوشا بزنم؟؟؟؟؟کلا برا شسشوی صورتج داده کلا شب وصب گفته بشور صورتتو تا پاک بشه صورتت.

والا خب گفتم شاید مرطوب کننده چرب مبکنه پوستو شاید جوش بزنه ادم

نگران نباشين مخصوص پوست چرب بزنين عاليه حتي زير ضدآفتاب پوست نفس ميكشه

اتفاقا دکترمم همینو گف.گف به صورت تمیز از زیر ضدافتاب مرطوب کننده بزن کرم بهتر میشینه رو پوستت

نه جانم ژل ضد  جوش را میگم

ژل ضدجوش نمیزنم.بعد رفع جوشا رفتم‌دکتر.ژل شستشو داد..منظورم از ژل همون ژل شستشو مناسب پوست بود.