2777
2789
عنوان

نظرتون رو بگید

277 بازدید | 23 پست

من پارسال از با یه آقایی آشنا شده بودم، قصدشون ازدواج بود و همه چیز خوب بود. نزدیک بله برون مادرشون همش تاریخ هارو عوض کردن و بهانه اوردن که بابام زنگ زد و گفت کلا نظر ما منفیه.

بعد اون چند بار با آقا پسر تلفنی در ارتباط بودم اما انقدر مامانی بود و به شدت وابسته مادرش، که نشد کاری کنم.

اینستا گرام من تقریبا همه میدونستن خواستگار اومده و قراره نامزد کنیم. 

منم زمانی که ارتبامون تموم شد صفحه اینستاگراممو بستم، البته اصلا عکس دوتایی نذاشته بودم ... فقط از گل و یک عکس ایشونو استوری کرده بودم.

الان از مهر پارسال که ارتباطم با این آقا تموم شده من اصلا نمیتونم پیجمو باز کنم حس میکنم با کلی حرف و سوال باید روبرو شم ... 

شما بگید من چیکار کنم؟ پیجمو باز کنم؟

کل این مدت دارم با فکر و خیال میگذرونم ... خیلی تحت فشارم. 

چون خیلی ابراز احساسات میکرد منم عاشقش شده بودم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زندگیتو بکن قرار نیست واسه همه شفاف سازی کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم ببین همچین مردایی واقعا ارزش ندارن 

من رلم الان چند روزه کات کردم با رلم بعد از کلی حرفای عاشقانه و تو چشام نگاه کردو قول داد نره و 

خیلییییی مامانی بودد

با اینکه من عشقش بودم متاسفانه مامانش میخاست زن مذهبی بگیره 

قید منو هم زد بنظرم بهتر که بهم زدیم چون قرار بود همش مامانش واسه زندگی ما تصمیم بگیره ضمنا خیلیم سخت بود ازش جدا شدم  ینی حس میکنم واقعا بعد اون نمیتونم کسی دیگه رو تحمل کنم 

عزیزم ببین همچین مردایی واقعا ارزش ندارن  من رلم الان چند روزه کات کردم با رلم بعد از کلی حرفا ...

من الان چند ماهه داغونم، خیلی حرفای عاشقانه‌ای میزد ولی به خاطر مادرش رفت.

مهم نباشه حرف مردم برات

حس شیشمی ولی جوابمو ندادی 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
من الان چند ماهه داغونم، خیلی حرفای عاشقانه‌ای میزد ولی به خاطر مادرش رفت.

وای نمیدونی چه بلایی سرم اومده 

بخدا شبا با گریه میخابم 

مجبور شد بخاطر مادرش بره دیگه 

خیلی سخته عزیزم امیدوارم خدا بهت آرامش بده 😔

در حالی ک هرشب دارم برا کسی ک دوسش دارم گریه میکنم ،میخام بشم زن یکی دیگ،فک میکردم طلاق منو قوی کرده ...

عاشق بودن خیلی بده مخصوصا اگه عاشق یه آدم اشتباه بشی