2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه چقد مهریه میخوای من 114 تا سکه مهرمه و مهرمم عندالستطاعه اس

ای باباااااا اخه چرااا

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بگو کل مهریمو بره درخواست طلاق بده خودش. تو نرو اصلا تا دادگاه بخوادت. فک کرده طلاق دادن الکیه

من میخوام طلاقم بده کلا میخوام دندون گندیده رو بکشم بندازم دور راحت بشم اما دخترم 3 سالشه بهترین حرف چیه ک بهش بگم

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
دخترم و میخوام بده بهم میدونم قبول نمیکنه

عشقم اول خودتو نجات بده بعد ب فکر بقیه چیزا باش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
نباید از خونه بیرون می اومدی.برات مشکل ساز می شه عدم تمکین برگرد خونه ات خودش بره دادگاه تنهایب

میگه توافقی جداشیم دیگع برامافایده نداره ارزومه جداشم اما موندم چی تصمیم بگیرم راحب مهریه و بچه ای ک دارم

فکر نمی‌کنم بخواد طلاقت بده اما تو که این همه ازش کتک خوردی باید میرفتی پزشک قانونی. هیچ کاری نکردین ...

نه میخوایم جدابشیم نه برااون مهمه ن برامن

دخترم خیلی مهمه برام

خودت باید باشی سرحال باشی ک بتونی اونم بگیری دیگ

زندگی منم از دست پدر شوهر و مادرشوهرم جهنم شده، خدا شاهد همه ی این ظلم هاست ولی واسه ادم کاری نمی کنه، به نظرم برو پیش یه مشاور، ولی الان سعی کن خودتو اروم کنی جوابشو نده، دخترت اگه بزرگه به سن قانونی که رسید میاد پیش خودت نگران اون نباش اصلا

زندگی منم از دست پدر شوهر و مادرشوهرم جهنم شده، خدا شاهد همه ی این ظلم هاست ولی واسه ادم کاری نمی کن ...

آخی قربونت برم باحرفت خیلی اروم شدم انشاالله ک دخترم پیش خودم بمونه