2821
2789
عنوان

جن دلم میخاد

215 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

بچه ها من امروز صبح یه تاپیک خوندم که جن اومده بود سراغ دختره اگه دیده باشین پربازدید هم بود من اون تاپیک رو خوندم و دلم هوس جن کرد دلم میخاد جن ببینم بیاد پیشم به نظرتون چیکار کنم جن بیاد پیشم حالا میگید چقدر این دختره دیوونس 

دختره میگفت احساس کرده یکی دست کرده تو موهاش منم دلم میخاد یکی دست بکنه تو موهام نوازشم کنه بهم دست بزاره ولی خانوادم نمیزارن گفتم شاید یه جن تونست برام انجام بده

دعا کنید یه جن بیاد سراغ من

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو توو نت سرچ كه چيكار كني و راه هاي احضار جن رو انجام بده همشو

بالاخره يكيش ميگيره 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

جن دوس داری؟ میگم بش

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
2824
2823
2791
2779
2792