2777
2789
عنوان

ب یاد می می ناز ❤

179 بازدید | 22 پست

سوال شرعی 

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت علمای محترم در یک روز کاری ساعت 7صبح میخواستم اتومبیلم را از پارکینگ بیرون بیاورم.دیدم ماشینی جلوی درب منزل راه را بر من بسته.. در همین لحظه یک آقای محترمی به کمکم آمد و با راهنمایی او و 19بار عقب و جلو کردن ماشین را از پارکینگ خارج کردم .واز آنجا که خسته اش کرده بودم در راه خدا 5هزار تومن به او دادم مشکل اینجاست.حال که خواستم حرکت کنم ،آقای مزبور سوار همان ماشینی که راه را بر من بسته بود شد و حرکت کرد. از نظر شرعی کشتن این شخص جایز میباشد یا خیر؟!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترین کاربر تاریخ نی نی سایت 

اون موقع همه خیلی خوب بودن 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
چ ربطی ب می می ناز داشت این؟خدا رحمتش کنه.هرچند وقت ی بار ی کاربر یادش میکنه 😔

می می ناز ی بار اینوگذاشته بود 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

چقدر بی شعورر و بز 😑😑😑😑

کشتن کفایت نمیده باید سلاخی کرد اینطور ادمی رووو

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿]