2777
2789
عنوان

جهیزیه

198 بازدید | 17 پست

بچه ها نظرتون ظروف برنز چندین سال دیگه از مد میفته. مثلا به جاش ظروف دیگه مد شه ؟

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نمی‌پسندم مخصوصا برا جهاز  برا سن بالاها بهتره

چرا قشنگه که😂

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
نه شیک نیست  بیشتر کلاسیکه

اره چون طلاییه خوشم میاد کلا از وسایل طلایی برنزه خوشم میاد

من همه وسایلم برنز ..خیلی ام دوستشون دارم 🤗🤗 خیلی ام الان گرونه .اگت برای جهیزیه اس یکم گرون در م ...

میدونم قیمت برامون مهم نیست قشنگی مهمه چیا گرفتی؟

برنز از مد نمیره.ولی کلا مناسب سبک کلاسیکه.جوون پسند نیس اونقدرا

من ۱۷ سالمه عاشق برنزم

میدونم قیمت برامون مهم نیست قشنگی مهمه چیا گرفتی؟

بوفه .ساعت ایستاده .آینه کنسول .جا کفشی .جامیوه .شیرینی .شکلات .دوتا قندون .جا کارد و چنگال .جا کیک .جا دستمالی سر سفره 

یه گوشه قلبم تا ابد تو 🫀 ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

بوفه .ساعت ایستاده .آینه کنسول .جا کفشی .جامیوه .شیرینی .شکلات .دوتا قندون .جا کارد و چنگال .جا کیک ...

عالی مبارک باشه♥تازه عروسی؟

2790
2778
2791
2779
2792