2777
2789
عنوان

داستان زندگی من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه کم کم مادرم من رو از خودش دور میکرد میخواست بفرستم پیش مادربزرگم من که از خدام بود تابستون سال ۹۸ بود که خبر دادن تنها همدمم یعنی مادر بزرگم بخاطر ایست قلبی فوت کرده 

I'm ARMY       

مادرم باهام خیلی بد شده بود سر چیز های کوچیک دعوا میکرد و من رو مینداخت از خونه بیرون و غرور رو به راحتی می شکست یه بار با دختر همسایه دعوا کرده بودیم بعد مادرش اومد بود به مادرم گفته بود مادرم همونجا تو کوچه انقدر زدم که همسایه بزور جدامون کردن 

I'm ARMY       

روز تولدمون ( من و خواهرم ) برای خواهرم یه گوشی خرید و برای من یه دست بند ساده البته این جشن تولد فقط برای خواهرم بود و من در اصل یه اضافی بودم   

I'm ARMY       

رفته بودیم مرکز خرید یه جوراب دیدم خیلی خوشگل بود و به دلم نشست به مادرم نشونش دادم و گفتم کخ میشه این رو بخریم یه آبروریزی تو مرکز خرید درست کرد که نگو نمیدونم تو جوراب داری و میخوای چیکار و... 

I'm ARMY       

اما ده دقیقه بعد خواهرم یه لباس پسندید مادرمم که نگو کدوم رنگ رو میخوای آبی یا سبز اصلا میخوای هر دوتا شو بردار و از اینجور چیزا انقدر ناراحت شدم که نگو مگه فرق من با اون چه بود 

I'm ARMY