2777
2789
عنوان

پیتزا پز های حرفه ای بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 23 پست
طرز تهیه رو بگو ببینیم کجاشو اشتباه میری

یبار بیرون جلوی چشم خودم درست کرد همون شکلی درست میکنم ولی بازم اون مزه ای نمیشه. مواد به خمیرم نمی چسبه از روش میریزه بااینکه پنیر زیاد میریزم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس کچاپ رو پخش میکنم رو خمیر پیتزا بعد پنیر پیتزا میزنم(همه جا شو میزنم)بعد سوسیس رنده شده(سرخ شده)م ...

گوجه خودمم دوست دارم . یادم باشه بریزم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من الان درست کردم باشینه مرغ وفلفل دلمه وذرت وقارچ خیلی خوشمزا شد،اودیه مخصوص پیتزاولازانیازدم خیلی ...

نوش جون

خمیر: ارد سفید یک پیمانه ،ی پنس نمک ،روغن زیتون یا مایع ۱ قاشق غذا ،خمیر مایه فوری حتما تازه باشه ۱ قاشق غذا + شکر ۱ قاشق غذا + نصف لیوان اب ولرم میذاری و با خنیر مایه و شکر هم میزنی میذاری یکم استراحت کنن ،کلا خمیرت رو سعی کن زیاد آرد نزنی سفت میشه نون پیتزا ،بیشتر با روغن مایع یا زیتون ورزش بده انقد که بدستت نچسبه ،یک ساعت خمیر استراحت کنه جای گرم .

من پیتزا رست بیف درست میکنم با گوشت و قارچ و زیتون و کمی فلفل دلمه ای و اول خمیر رو پهن میکنم بعد سس سیر درست میکنم سه حبه سیر متوسط رنده ریز میکنم  با روغن زیتون و ادویه و اویشن و فلفل سیاه تفت نیدم تا خسابی بو ادویه و سیر دربیاد بعلاوه دو قاشق رب ، ولی سیر نذار سرخ بشه در حد تفت دادن  اجازه بده رب از طعم‌خامی دربیاد ،با فرچه سلیکونی یا قاشق میزنم رو خمیر بعد خیلی کم پنیر پیتزا بعد گوشت ابپز شده رو ریش ریش میکنم و بعد لایه لایه موادمو میریزم البته قارچمم تفت میدم تا اب نندازه و‌خمیرم له بشه ،اخرهم فلفل دلمه ای و پنیر و حلقه های زیتون و کمی پودر فلفل سیاه و پودر اویشن و تماااام حضشو ببر نوش جونت محشر میشه

بیا نوشتم برات خستمم شد 😌🙃😼 پختی خوب شد خبر بده بد شد خدانگهدار 👻

ممنون مرسی که وقت گذاشتی واقعا دستورت محشره . دیر جواب دادی من درست کردم پیتزا مو خوب شد. سری بعد ان شاءالله این مدلی درست میکنم